Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyiket szeretik a pasik? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket szeretik a pasik? Ha irányíthatnak vagy ha irányítják őket az ágyban?

Figyelt kérdés
Melyik az élvezetesebb számukra?
2021. máj. 28. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Irányítani. De ha átengedem az irànyítást akkor jó ha dominàns és aktív a nö.
2021. máj. 28. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretem, ha a lány irányít, mert sokkal fontosabb számomra az ő kielégülése 🤷‍♂️ F
2021. máj. 28. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Melyik pasi melyiket... nem vagyunk egyformák. Speciel azt szeretem ha irányíthatok, de ettől jó partnernek még felveszem a ritmusát.
2021. máj. 28. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek iranyitani.

Nem lenne semmi bajom elvileg azzal sem ha a csaj irányítana, de ha ez megtörténik akkor olyan fura érzés és le is konyulok. Valószínűleg én inkább domináns típus vagyok, csak eleinte ez nem fogalmazódott meg bennem.

2021. máj. 28. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Irányítani szeretek.
2021. máj. 28. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Is is
2021. máj. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!