Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most élvez a pasim elősször a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most élvez a pasim elősször a számba! Mire figyeljek? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Az orál megy régóta oda vissza,de régóta mondja,hogy szeretne a számba elmenni,illetve ha lenyelném. Engem most kezdett el izgatni a dolog,hogy szeretnék örömet okozni neki,de lenyelni egyenlőre nem,csak hogy a számmal fejezném be neki. Mit lehet elrontani? Mire figyeljek,hogy pl ne öklendezzek vagy hasonlók? Férfiak,nők is tapasztalatokat légyszives..plusz kiköpjem zsepibe? Vagy ráfolyassam a farkára? Vagy mellemre?
2021. máj. 27. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem szeretnéd lenyelni akkor ne.. de ha bele élvez a szádba és neked tetszik akkor igen köpd vissza a farkára és szopogasd neki a makkját.. én nagyon szeretem ha a melleimre meg az arcomra élveznek😇❤️‍🔥🙈
2021. máj. 27. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Legközelebb ne a telefonoddal írkálj a gyik-re, hanem a pasidra figyelj szopás közben.
2021. máj. 27. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Hát én nem engedném hogy vissza köpje a fütyimre.

Akkor már vegyen elő zsebkendőt és abba.

Mondjuk én azt sose értettem hogy miért jó a fózsernek hogy lenyelje a csaj.

Sose kértem ilyet egy csajtól se, teljesen azt csinál vele amit jónak lát.

Amúgy ha én elélvezek, 2 percig a világomat se tudom nem hogy én azt figyeljem hogy mit csinál vele.

2021. máj. 27. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a parommal az elso lenyeles spontan jott. Jelezte hogy el fog elvezni, en picit meg gyorsitottam is es amikor ereztem hogy jott megalltam es megprobaltam bekapni tovig. Igy lenyeltem mindet.
2021. máj. 27. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ennek természetesnek kéne lennie, azért szop, hogy a férfi elélvezzen. És bármilyen meglepő, nem a szomszéd szobába fog az repülni.
2021. máj. 27. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
11%
El ne hányd magad. Olyan lesz mint egy csomó keserű takony.
2021. máj. 27. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha érzed, hogy már el fog élvezni, akkor annyit csinálj, hogy ne épp akkor legyen mélyen a szádban a farok, hogy ne egyenesen a torkodra lojjon, hanem egy kicsit legyen kijjebb, mármint hogy csak a makkot legyen a szádnál. Úgy a szádba fog loni, nem a torkodra. Meglepo tud lenni és kicsit furi ha épp a gégédre lol a pasi :D De ezen felul igazábol nincs semmi más dolog. Ha tudsz szopni, akkor ez már csak egy plusz befejezés lesz. Amikor épp élvez a pasi, akkor még csináld neki, egészen addig, amik lovell a farka. Ha nem akarod lenyelni, akkor egyszeruen felkelsz a farkárol, és egy zsepibe kikopod. Nincs ezzel semmi gond. Csak max ne vágj olyan képet mint aki citromot nyalt, a pasinak is van érzése és kellemetlenul fogja magát érezni. Még ha kellemetlen is volt, mosolyogva is lehet azt mondani a másik, hogy hát nem ilyenre számítottam, vagy valami más. Csak fontos, hogy legyen oldott a hangulat. Neked is és neki.
2021. máj. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!