Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most élvez a pasim elősször a számba! Mire figyeljek? Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Az orál megy régóta oda vissza,de régóta mondja,hogy szeretne a számba elmenni,illetve ha lenyelném. Engem most kezdett el izgatni a dolog,hogy szeretnék örömet okozni neki,de lenyelni egyenlőre nem,csak hogy a számmal fejezném be neki. Mit lehet elrontani? Mire figyeljek,hogy pl ne öklendezzek vagy hasonlók? Férfiak,nők is tapasztalatokat légyszives..plusz kiköpjem zsepibe? Vagy ráfolyassam a farkára? Vagy mellemre?2021. máj. 27. 21:27
1/7 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd lenyelni akkor ne.. de ha bele élvez a szádba és neked tetszik akkor igen köpd vissza a farkára és szopogasd neki a makkját.. én nagyon szeretem ha a melleimre meg az arcomra élveznek😇❤️🔥🙈
2/7 anonim válasza:
Legközelebb ne a telefonoddal írkálj a gyik-re, hanem a pasidra figyelj szopás közben.
3/7 anonim válasza:
Hát én nem engedném hogy vissza köpje a fütyimre.
Akkor már vegyen elő zsebkendőt és abba.
Mondjuk én azt sose értettem hogy miért jó a fózsernek hogy lenyelje a csaj.
Sose kértem ilyet egy csajtól se, teljesen azt csinál vele amit jónak lát.
Amúgy ha én elélvezek, 2 percig a világomat se tudom nem hogy én azt figyeljem hogy mit csinál vele.
4/7 anonim válasza:
Nekem a parommal az elso lenyeles spontan jott. Jelezte hogy el fog elvezni, en picit meg gyorsitottam is es amikor ereztem hogy jott megalltam es megprobaltam bekapni tovig. Igy lenyeltem mindet.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ennek természetesnek kéne lennie, azért szop, hogy a férfi elélvezzen. És bármilyen meglepő, nem a szomszéd szobába fog az repülni.
6/7 anonim válasza:
El ne hányd magad. Olyan lesz mint egy csomó keserű takony.
7/7 anonim válasza:
Ha érzed, hogy már el fog élvezni, akkor annyit csinálj, hogy ne épp akkor legyen mélyen a szádban a farok, hogy ne egyenesen a torkodra lojjon, hanem egy kicsit legyen kijjebb, mármint hogy csak a makkot legyen a szádnál. Úgy a szádba fog loni, nem a torkodra. Meglepo tud lenni és kicsit furi ha épp a gégédre lol a pasi :D De ezen felul igazábol nincs semmi más dolog. Ha tudsz szopni, akkor ez már csak egy plusz befejezés lesz. Amikor épp élvez a pasi, akkor még csináld neki, egészen addig, amik lovell a farka. Ha nem akarod lenyelni, akkor egyszeruen felkelsz a farkárol, és egy zsepibe kikopod. Nincs ezzel semmi gond. Csak max ne vágj olyan képet mint aki citromot nyalt, a pasinak is van érzése és kellemetlenul fogja magát érezni. Még ha kellemetlen is volt, mosolyogva is lehet azt mondani a másik, hogy hát nem ilyenre számítottam, vagy valami más. Csak fontos, hogy legyen oldott a hangulat. Neked is és neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!