Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fontos a szexuális együttlét egy kapcsolatban?
Kinél milyen gyakoriak ezek a szexuális együttlétek? Napi több, heti pár db, havi 1 alkalom?(A sima szex és az orál is bele számít most a szexuális együttlétbe)
Vannak itt olyanok, akik úgy vannak együtt, hogy semmilyen szexuális kontaktus nincs közöttük? Csak csók max.
Nálunk jelenleg havi egy alkalom van, az sem a legszenvedélyesebb.
Megértem a párom, és nagyon szeretem, de emiatt néha kicsit frusztrált vagyok. De dolgozunk rajta :)
22/N
#1 Hogy erted hogy ha nem erettsegizik a csaj? :D
Csak mert en is most erettsegiztem
1-es
Ez a "nem érettségizik a csaj" jó volt. Nem épp a leggyakrabban előforduló indok😆, de ha valami érettségi előtt álló csaj fétised van akkor nem szóltam.
-Van kedved egy kis szexhez?
-Nem látod hogy éppen érettségizek?
4-es ez csak egy példa volt :D
Mert a nehezebb időszakokban termeszetes h kevesebb a szex de ezeken kivul alapjába véve kell h legyen szex :D
1-es és 7-es vagyok. Jézusom :D
Nagyon nem egy bolygón vagyunk :D 😂 Nincs érettségi fetisem, létezik ilyen? 😂😂
Az tény, hogy nem gyakori indok, de csak példaként hoztam fel :D a fejfájást kellett volna írnom :D utolag mindig okosabb az ember :D
Amúgy nekem volt baratnom aki érettségizett és 1 honapig nem szexeltünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!