Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy végre eltörölték a korlátozásokat, Tapasztaljátok, hogy a másik nem kiéhezettebb ?
Egyik haverom ma küldött egy képet, amin mutatta, hogy amikor a Burgerben rendelt kaját, az egyik lány beletett egy cetlit a csomagba, amin rajta volt a neve és telefonszáma.
Ti tapasztaltok mostanában hasonlókat?
4: Nem, mert házas + 2 gyereke van :D
De am igen, jó pasi, és büszke vagyok rá, hogy a legjobb barátom
7esnek milyen szellemi fogyatékossága lehet?
Amúgy szerintem csak tetszett neki a haverod. Férjemet legutóbb KFCs csaj hívta meg egy refillre 😂
Akik szingli ismerőseim ugyanúgy ismerkedtek ebben az évben is.
N25
14!
A 7-es a te fajtátoktól levont konzekvencia miatt van ilyen véleményen!
Kiben lehet a baj..?
Ha engem megcsaltak már akkor minden pasi egy f@sz? Hagyjuk már. A heteske is incel, meg ezek szerint te is.
14 voltam
Ha egyszer csaltak meg akkor még talán nem...
Én tudnék mesélni és ezért olyan a véleményem amilyen.
Jaj istenem már itt is megjelentek a sértett lúzerek… A nőket ugyanúgy érik pofonok a magánéletben. Valóban általában fiatalon ők vannak jobb helyzetben a húspiacon, de ahogy telnek az évek, a mérleg nyelve egyre inkább a férfiak felé billen (feltéve persze, ha az éveiket nem a kesergésre meg utálkozásra pazarolták el, hanem építették magukat).
Köszi az értelmes válaszokat, elég kreatív megoldás volt ez :D Úgy látszik a bezártság miatt inkább én szoktam el ezekzől az impulzusoktól :p
16#
Ebben semmi bizonyíték nem utalt arra, hogy a válaszoló akaratán kívül cölibátusban élne. Légyszíves ne csépeljétek el a szavakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!