Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szerettek óvszerben orálisan kényeztetni pasit?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 13:23
11/16 anonim válasza:
"Elküldöd megmosni".Talán "megkéred" ,hogy mossa meg
Elküldenélek én a francba!
Hogy beszélsz róla ?
Gondolom nagyon tisztelheted!
12/16 anonim válasza:
11-es szerintem te vagy az egyetlen aki ezen akadt fenn. :D XD Látszik hogy nincs párod, és azt se tudod mibe köss bele, mert sugárzik belőled az irigység. De hogy jól érezd magad, kijavítom: elküldöm páromat a mosdóba ERÉLYESEN, ha akar még szex után fél óra orált (amit én is akarok csinálni ugye) mert a guminak rossz íze van és nem azt akarom ízlelni hanem páromat. ;))
13/16 anonim válasza:
Nem értem igazából, hogy minek küldted megmosni, ezen én pl. soha nem akadtam fenn. Több nyál és pár nyalás után nem érzed.
14/16 anonim válasza:
Te nem érzed, ő meg érzi, ez elképzelhetetlen?
15/16 anonim válasza:
13 nem akadok fenn semmin... Nálunk ez a "szokás" én is megmosom ha azt mondja nyalni akar. És igen, egyszer próbáltam mosás nélkül és végig éreztem, pontosan ahogy előttem írta egy kedves válaszoló, valaki érzi valaki nem. Én érzem. Ennyi. 😊 Párom szerencsére értelmes és nem kezd el vitatkozni, 5 méterre van a mosdó. :D
16/16 anonim válasza:
16-os én soha nem szidtalak. Ha frusztrált vagy, menj máshova kiélni a lelki sérelmeidet. Jelentettem is. Azt sem értem, min akadtál ki. Mindenkinek másak a szexuális szokásai, ha neked nincs olyan, sajnállak. De az alap tiszteletet adjátok már meg a másiknak, főleg ha nőről van szó. Ha majd a párodat kéred meg valamire és ő ezt a kérésedet számára alap feltételhez köti (lásd, tisztálkodás) és erre te hülye pinának hívod meg elküldenéd a francba, megnézném meddig maradnátok együtt... Szégyen amit csinálsz. Igazából az ilyeneket csak szánni tudok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!