Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájjal akarom kielégíteni a barátomat! Hogy csináljam? Ez lesz az első.
Orálisan csináltam már neki sokszor,azt tudom
Csak befejezni nem fejeztem még be a számmal
Elsőre szerintem próbáld csak felfedezni. Én úgy szeretem kezdeni, hogy körülötte puszilgatom, simogatom. Egy ideig nem nyúlok a lényegi részekhez. Csak ha már nagyon szeretné. Akkor kezdem végig puszilgatni a szerszámot. Nyalogatom tövétől felfelé haladva és ha elértem a makkhoz, akkor óvatosan bekapom. Itt még szeretem azt játszani, hogy ajkaimmal alig érek hozzá, nem ölelem körül, csak nyelvvel játszom. Figyeld, hogy mi tetszik neki. Kézzel én nem szoktam, mert összevarja a ritmusomat. Nekem lassan a legjobb, sokáig. Gyorsan olyan közönséges. Persze, van ki szereti. A vége felé már csak a makkal játszom. Van, hogy teljesen bekapom és vissza. Ez kedvelt szokott lenni, mert a puha, meleg ajkak a hideg levegővel váltakoznak. Amikor érzem, hogy el fog menni, akkor már végig a számban tartom.
Beégni ezzel nem tudsz. Csukd be a szemed és élvezd a puha bőrt a nyelveden. Mintha Cornettót ennél:D
A félreértés forrása, hogy a kérdező a "kielégítés" alatt az elélvezést érti, de azt magára a szopásra használják.
Egyébként a lenyelés a legegyszerűbb. De ha nem zavar hogy minden tiszta sperma lesz, megpróbálhatod ezt a lefolyatós dolgot.
20F
Lenyelni nem muszáj, de két dolog miatt előnyös:
1. így a legkisebb az esélye, hogy nyomot hagytok a ruhán/bútoron
2. a fiúk nagyra értékelik
Ha esetleg rossz az íze, egy zsepibe kiköpöd a cuccot, de lehetőleg ne olyan arcot vágj közben, mint aki citromba harapott, mert az úgy hat a fiúkra, mintha ő beszólna neked, hogy büdös a puncid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!