Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok jól esik amikor dugáskor a herék nekicsapódnak a popsitoknak?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 21:03
3/9 anonim válasza:
Próbáld ki. Verdess magadhoz két fonnyadt körtét.
4/9 anonim válasza:
Így beszélni róla viccesnek tűnik, de tényleg jó mikor hallom, hogy picit csattog.
5/9 anonim válasza:
Nem sokat érzel belőle, mert "valamiért" olyankor másra figyelsz :)
6/9 anonim válasza:
Az a hang nem a herék csapódása... ha ilyen hangosan csapódna rohadt fájdalmas lenne. Az az, ahogy a farok melletti rész nekimegy a lány puncija körüli résznek
7/9 anonim válasza:
Úú erről eszembe jutott egy eset, a pasinak ilyen nagy lógós volt, es az ahogy csapkodott ahhhw
8/9 anonim válasza:
én a másik oldal vagyok (férfi eléggé lógós herékkel), és ha hihetek a visszajelzéseknek, akkor jó kis extra ingert jelent bizonyos pózokban
9/9 anonim válasza:
A szemtől-szembe pózoknál nem sokat érzek belőle, de mikor háttal vagyok a páromnak, akkor a csiklónak csapódva jól tud esni😉.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!