Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszek Fleshlightet eredeti felfüggesztő koronggal az mennyire adja vissza a szex érzését?
Prostihoz mehetnék csak, mert sima laza csajoknál semmi esélyem.
30 éves vagyok és szűz. Prostihoz nem merek menni a betegségek és stricik miatt.
Tudom, hogy a Fleshlight nem egy teljes nő, de ha csak a puncit vesszük, akkor miről maradok le?
Nem lélegzik, nem válaszol az érintésedre, nem néz a szemedbe, nincs illata, nem érint meg a kezével, nem érzed a combját, mellét.
Szóval az a különbség, hogy nem nő.
sajna én is szűz ként mentem el prostihoz hát meg bántam nem is volt jó aggódom el kaptam-e valamit,pláne a natur orál miatt már 1 éve bennem van a gondoltat. Semmi jele még a legkisebb jele sincs de benne van az emberbe.
Amúgy megérem mire gondoltál ha csak a lyukaz nézzük vissza adja-e az élményt, nem próbáltam még de jobb lehet mint ha kivernéd. Plusz a melegítős és visszaadja kicsit a testhőt már jó.
úgy érted prosti inkább?
mert ha szeretsz valakit barátnőd van az nyilván ég és föld messze el halványul a prosti vagy bármi más mellette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!