Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknak is vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak is vannak olyan tapasztalataik, hogy egy nő rossz volt az ágyban?

Figyelt kérdés

Lányoknál gyakran olvasható, hogy voltak szexuálisan nulla férfivel, aki azt sem tudta, mihez kezdjen az ágyban.

Férfiaknál is ilyen gyakori, hogy belefutnak olyan nőbe, aki rossz a szexben?

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

2021. máj. 26. 09:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
68%
30-as köszönjük az értelmes válaszod.
2021. máj. 26. 11:20
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy csajom aki elképesztő jó volt az ágyban. Inkább ezt írom le az ellenkezője a nem jó.

Ami talán a legfontosabb, hogy elképesztően kívánta a szexet és ezt éreztette is. Sztem, ha csak ezt csinálja egy nő már jónak tud számítani.

Nagyon jó volt az orálban. Igazán mai napig nem tudom mit és hogy csinált, de eszméletlen volt (nem volt mélytorok)

Mikor behatolásra került a sor, sokszor majdhogynem magát baszatta meg.

Kutya pózban például úgy belemozgott, hogy ha már én is mozogtam mellé fájt amilyen erősen egymásnak csapódtunk.

2021. máj. 26. 11:27
 33/39 anonim ***** válasza:
89%
Számomra nincs rossz nő az ágyban. Nekem teljesen jó a faronk vagy prűd csaj is. Nekem a csaj látványa számít csak, majd mozgok én az ágyban. Tehát, ha külsőre tetszik a lány, számomra mindig jó vele a szex.
2021. máj. 26. 11:39
 34/39 anonim ***** válasza:
77%

Csajom mikor összejöttünk, eléggé kis visszafogott volt. Csak sötétben csak misszionáriusban stb. Orál csak módjával, olyan hogy póz váltás szóba se jött, ha elélveztem rohant a zsebkendőért, hogy fújj olyan lett a kezem, úristen ráfolyt az ujjamra...Persze azt nem mondanám, hogy rossz volt, mert örültem, hogy végre van nő és nem magamnak kell csinálni :D

De idővel összeszoktunk és hát azt hiszem helyénvaló a kifejezés, hogy "betörtem". Egy perverz kis dög lett belőle mellettem, most már imád cumizni, sőt azt is szereti ha keményen dugom a száját, amikor nagyon be van indulva még azt is hagyja, hogy a szájában élvezzek el.Most már pont ellenkezőleg, teljesen felizgul a spermámtól, szereti orgazmus után lenyalogatni a farkam, szétkenni a testén, a mellein vagy a puncijára kenni és úgy masztizni. Azóta próbáltuk az anált is, bejött neki és nem ritkán fantáziálgat róla, hogy milyen lenne még egy férfit bevonni...szóval van, hogy egy visszafogott gátlásos szégyellős lánykában is ott a perverz ri*banc, csak elő kell hozni belőle...

2021. máj. 26. 11:51
 35/39 anonim ***** válasza:
85%

Nőként írom, hogy egy nő is lehet pocsék a szexben. Egyrészt van amikor csak egy farönkként fekszik és semmit nem csinál, másrészt ha rossz a kommunikációja, nem kezdeményez, nem mondja el, hogy mit szeretne, csak úgy van.

Ha az igények nagyban eltérnek, akkor is felmerül ez.

2021. máj. 26. 12:34
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Tengeri csillag póz és totális érdektelenség, ez a legrosszabb.
2021. máj. 26. 15:51
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Én alapjában türelmes vagyok,és nem futok el sértődötten.De ez a nő nem tudott szopni.Pedig elmondtam párszor hogy fáj és nem élvezem.A fogaival sokszor végigszántott a farkamon.Nem tudta egyszerűen megtanulni .

A másik ami nem tetszett,hogy aktus után azonnal felugrott és indult zuhanyozni.Én meg szerettem volna egy kis utójátékkal simogatással összebújással zárni az együtlétet.

2021. máj. 26. 22:20
 38/39 anonim ***** válasza:
49%
Nőknek alapból sokkal könnyebb, mert náluk nincsenek ilyen gondok, hogy nem áll fel, hamar elsülnek, túl kicsi, túl nagy, stb. Nekem is az első csajom farönk volt, ahogy mondják, annyit csinált, hogy kicsit bénán verte a farkam, hogy felálljon, majd kifeküdt, és várta hogy csináljam. De nekem így is eszméletlenül izgató volt összebújni vele, stb.
2021. máj. 26. 22:36
 39/39 A kérdező kommentje:
Sajnálom:/
2021. máj. 27. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!