Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy ez felizgat/tetszik nekem? 22l
Ha egy pasi tövig behatol és érzem h a méhszájamat enyhén döfködi az az érzes nagyon felizgat engem.
Sok barátnőm azt mondta h nekik akkor nagyon fáj, és ők nem szeretik.
ilyen vagy. ennyi.
Keress megfelelő partnert ;)
Írtam h enyhén!! Az még kellemes. Ha durván csinálná a faszi akkor az már nyilván fájna,és azt nem szeretem.
nekem is volt ilyen barátnőm, aki ezt élvezte...
egyfolytában iylen pózokat kért tőlem, hogy a méhhszáját elérje a f/*rkam.
nem tudom mi tetszett neki benne, mondjuk nekem is tetszett mikor tövig benne voltam, és teleélveztem ha ha :D
Van akinek ez izgalmas. Sőt van akinek az is kéjes érzés ha a pasi megnyomja annyira a méhszájat, hogy ezzel a méhet feljebb tolja ettől a méhet tartó ínszallagok lazulnak kicsit. Persze a többségnek ez már fáj.
Nagyon egyéni dolog. Ha neked jó élvezd. :)
Teljesen normális. Nekem is volt olyan partnerem, aki azt szerette ha tövig hatoltam és óvatosan löködtem a méhszáját. Simán orgazmust okozott neki.
Nincs ebben semmi fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!