Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém nagy mellek meddig nőhetnek még?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok de a melleim még mindig nagyobbak lesznek évről évre pedig igy is hatalmasak2021. máj. 25. 21:57
11/26 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen az alkatod! Ha nagyobb a súlyod, ha erősebb az alkatod akkor ne bánd, akkor leszel arányos!
12/26 A kérdező kommentje:
Husisabb vagyok.
80 F
2021. máj. 25. 22:17
13/26 anonim válasza:
Nekem 18 évesen egy pattanás volt, mire lediplomáztam nekem volt a legnagyobb mellem egyetem-szerte. Semmit sem szedtem, és nem tudom mitől.
(ha tudnám, már milliárdos lennék!)
A 80F valóban méretes, de ha jó melltartókat veszel, és erősíted a hátizmaidat, akkor nem lesz gond.
Nekem G-s a kosaram, piszok nehéz melltartót venni, de nem fáj a hátam, és semmi bajom sincs velük. (futni nem szoktam:)))
14/26 A kérdező kommentje:
G? az nagyobb mint az enyém
2021. máj. 25. 22:29
15/26 anonim válasza:
22 éves korig nőhet. Vannak már rá megoldások nézz körül a neten.
16/26 anonim válasza:
13-as vagyok: köszönöm a priviket, ott senkinek nem válaszolok.
Igen, megbámulnak a férfiak, de hozzá lehet szokni.
Van párom, imádja a melleimet és büszke ha megnéznek. (és is imádom őt!)
Nincs fürdőruhám, mert naturisták vagyunk.
34 éves vagyok.
Kell velük foglalkozni, edzeni és ápolni.
Igen, lóg egy kicsit - de nem zavar.
17/26 A kérdező kommentje:
Picit nekem is lóg de alig. Csak 18 vagyok biztos azért. A szüleimmel mi is jarunk naturista kempingbe és ott általában van rajtam bugyi mert a volt barátom szerint az a szexi ha csak a melleim vannak szabadon. Anyunak nagyobb mellei vannak de ő olyankor meztelen.
2021. máj. 26. 10:32
18/26 anonim válasza:
Szülés után már a térdedet veri,biciklizni sem tudsz.
19/26 anonim válasza:
18 -szerintem még mindig jobb, ha egy baba miatt lóg a mellem, mint hogy neked - baba nélkül - lóg a farkad!
20/26 anonim válasza:
egy kamu a kérdező ;) netes képeket küld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!