Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyi 18-25 körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi 18-25 körüli nő/lány benne lenne?

Figyelt kérdés
Elég sok ilyen kérdést láttam már és tényleg ennyi fiatal lány keres vagy érdekli az ilyen? Vagy teljesen kamu trollkodások?

2021. máj. 25. 10:20
A kérdező szavazást indított:
Benne lennék, vagy érdekel (nő)
Érdekel a téma (férfi)
Nem érdekel az ilyesmi
30 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miben lenne benne? Boxkesztyűben hangyat szedni?
2021. máj. 25. 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Támogatásos dologban az lemaradt bocsánat.
2021. máj. 25. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
M?
2021. máj. 25. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

Ez attól függ hogy kinek mennyire kell a pénz.

Nekem erre nincs szugsegem. :)

2021. máj. 25. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
A 95%-a trollkodás. Ettől még elég sok 18-20 éves sugarbaby is van. Az más kérdés hogy nem havi 100k-ért fogják csinálni (max. ha profi k.rva és csak szimplán leránt pár lúzert fix lével is miközben nyomja a "rendes" ipart is). A fiatal sugarbaby ára 250-300k-nál kezdődik havonta, meg a felett. Minél csinosabb, minél exkluzívabb annál drágább lesz.
2021. máj. 25. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Biztos, hogy nem. A saját anyagi sikeremért majd én teszek, dolgozok tini korom óta suli mellett is. Az érzelmileg támogató páromra van csak szükségem, bőven elég hogy motivál.
2021. máj. 25. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Ez egy amatőr próbálkozás.

Mindegyiknek csak a szája nagy, amikor találkozásra kerülne a sor mindegyik eltűnik!

Pedig aztán én még csak nem is szexet keresek, csak orált.

2021. máj. 25. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 mindkét oldal tele van kamusokkal, a "női" oldal trollokkal, magát nőnek kiadó melegekkel, a pasi oldal havi pár 10k-ból arról ábrándozóval hogy húúúúú aztán majd 20 éves egyetemista bombázó sugarbabyt kap, de ahhoz nincs elég vér a pucájában hogy egy telefonhívást elengedjen. A GyK-n - egy anonim oldalon - meg pláne túlteng a trollok és kamusok mennyisége még egy normál oldal 80-90%-os részarányához képest is.
2021. máj. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!