Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Vannak akik fiatal koruk óta tudnak szexelni, a jó külsejük miatt. Mások meg nagyon nehezen tudnak párt találni.
23 éves vagyok és még sosem voltam lánnyal.
Nem igazságtalan ez?
Napi szinten olvasom ezt a nyavajgást
2 úriember rinyálást
Az egyik a jelenlévő 23 éves fiatalember aki még sosem volt nővel
A másik a 25 éves pasas aki elmondása szerint is ronda és még sosem volt senkije de szeretne feleséget.
Így vagy úgy de minden nap kiírják ezt a kérdést.
Kérdezem én... Minek?
Hetek óta nap mint nap kaptak már megannyi választ, ahelyett, hogy megfogadnának bármit is, inkább kiírják ezt a kérdést másnap is.
Minek? Kajak azt hiszik, hogy itt bármelyik nő majd megsajnálja őket?
Hát ez már szánalmas. Nem is csodálom, hogy nem volt, de így nem is lesz közük nőhöz az életben!
És ami a legjobb, hogy kérdezel tőlük valamit kommentben, esetleg akarsz is nekik segíteni stb és annyi nincs bennük, hogy válaszoljanak azoknak akik itt legalább normálisan próbálnak válaszolni.
Mert sajnos még van akinek nincs ki a tökük ezekkel a rinyagépekkel...
29/N
Küldj egy képet magadról, megmondom hogy a külsőd-e a baj.
Én 100 kilós voltam 18 évesen, azóta vagyok szexuálisan aktív, egy ideje jegyben járok. Szóval nem gondolnám hogy ez lenne a problémád.
23N
Tudod egy dolgot kihagytál.
Azért nem igazságtalan, mert a nők között is van gyönyörű, nagyon szép, viszonylag csinos, átlagos, átlag alatti, és csúnya....
Szóval a " szinteden" próbálj meg keresni, bár azt is hozzáteszem, hogy ha ügyes vagy, a szinted felett is sikerülhet, nyilván nem a végtelenségig.
Menj ki az utcára. Vegyél fel egy természetes mosolyt. Szólítsd meg az első szimpi lányt, hogy meghívhatlak egy kávéra ide a teraszra?
A többi jön-vagy nem! Mint a "szép" srácoknál! Nyugi. Mi sem tetszünk mindenkinek!
valaki meg egy harmadik világbeli nyomortelepre vagy végtagok nélkül születik...
igen, az élet rohadt igazságtalan, és ha belegondolsz, milyen jó helyzetben is vagy valójában, valószínűleg kis pitiáner problémának fog tűnni, hogy nem születtél adonisznak, akinek dőlnek a nők az ágyába..
remélem azért azzal tisztában vagy, hogy még a kifejezetten előnytelen külsejű emberek is párra szoktak talàlni, ha tesznek érte a picsogás helyett és nem süppednek bele az "incel vagyok de rossz nekem, a mocsok nők tehetnem mindenről," mentalitásba
Csak megnyugtatasert, az hogy valaki helyes az jol jon, de nem jelent mindent.
Rengeteg ronda csavot lattam jo csajokkal meg forditva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!