Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik már tiniként elvesztették...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már tiniként elvesztették, hogyan visltétek volna ha csak 20 felett lett volna lehetőségetek először szexelni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 09:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Én 19 évesen vesztettem el, olyannal aki egyáltalán nem tetszett, csak hajlandó volt lefeküdni velem.

Pontosan azért tettem ezt, mert nem bírtam volna elviselni, ha húsz évesen még szűz vagyok.

Mondjuk én már 17 évesen is cikinek éreztem a szüzességet.

2021. máj. 25. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Ezt sosem fogom megtudni.
2021. máj. 25. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. És amúgy nem kurwa mindegy????
2021. máj. 25. 09:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen vesztettem el, kellett volna még 1-2-3 év, mire rendesen megérek rá lelkileg.
2021. máj. 25. 09:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen vesztettem, olyan lánnyal akivel megérte, és nem bánom a mai napig. De ha 20 felett is szűz lennék se zavarna, max annyiban hogy nem vagyok olyan tapasztalt. De amúgy a kutyát nem érdekli hogy mikor veszted el, nem ez fog meghatározni téged. Azt meg ne csináld mint az 1es, csak azért hogy elmondhasd hogy te már nem vagy szűz. Ritka életképtelen hozzáállás ez, "ja, megb*sztam hogy elmondhassam már dugtam, de amúgy szar volt". Jön majd valaki akivel nem kell emiatt idegeskedned. Ja és ne kattogj ezen mert nem visz előre semmiben.
2021. máj. 25. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
40%

Én 15 voltam. A lány nevét nem is tudom. :)

Jó volt és kész. Az ilyen baromság, hogy meg kell válogatni kivel és hol, férfi esetén sztem baromság. Figyelj a védekezésre, fontos.

Fiatalon dugj mindenkivel, aki engedi. Ha ez 20-ig nem történt meg, akkor meg főleg.

Lányoknál, azért ez másabb kicsit. Ott viszont válogass, mert bármelyik pali meg akar ilyen idősen, hidd el.

2021. máj. 25. 10:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, nem fogom már megtudni.
2021. máj. 25. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
38%

nő vagyok, 15 évesen vesztettem el és nem bàntam meg.

mindig is nagyon nagy szerepe volt az életemben a szexualitásnak, biztosan nehéz lett volna, ha 20+ éves koromig várnom kell vele valami miatt.

azt azért fontos kijelenteni, hogy attól függetlenül, hogy tiniként is szerettem szexelni, igazán élvezni a szexet, teljesen elfogadni és megismerni a testem, vágyaim és 100%ig elengedni és kiteljesedni a szexben 20onévesen sikerült. persze biztosan van, akinek ez megy fiatalon is, de tényleg igaz, hogy akkor az igazi a szex, ha lelkileg megérik rá az ember

2021. máj. 25. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Aki abbol csinal nagy (vagy kis) ugyet, hogy mikor vesztette/vesziti el az elegge eretlen egy szemelyiseg.

Plane ha felnottkent tekint masra emiatt.

2021. máj. 25. 12:14
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
14 voltam, ma majdnem 30. nem bàntam meg, és rossz lett volna olyan sokàig vàrni. Szerintem 20 fölött ciki is kissé, fôleg egy sràcnak.
2021. máj. 25. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!