Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már tiniként elvesztették, hogyan visltétek volna ha csak 20 felett lett volna lehetőségetek először szexelni?
Én 19 évesen vesztettem el, olyannal aki egyáltalán nem tetszett, csak hajlandó volt lefeküdni velem.
Pontosan azért tettem ezt, mert nem bírtam volna elviselni, ha húsz évesen még szűz vagyok.
Mondjuk én már 17 évesen is cikinek éreztem a szüzességet.
Én 15 voltam. A lány nevét nem is tudom. :)
Jó volt és kész. Az ilyen baromság, hogy meg kell válogatni kivel és hol, férfi esetén sztem baromság. Figyelj a védekezésre, fontos.
Fiatalon dugj mindenkivel, aki engedi. Ha ez 20-ig nem történt meg, akkor meg főleg.
Lányoknál, azért ez másabb kicsit. Ott viszont válogass, mert bármelyik pali meg akar ilyen idősen, hidd el.
nő vagyok, 15 évesen vesztettem el és nem bàntam meg.
mindig is nagyon nagy szerepe volt az életemben a szexualitásnak, biztosan nehéz lett volna, ha 20+ éves koromig várnom kell vele valami miatt.
azt azért fontos kijelenteni, hogy attól függetlenül, hogy tiniként is szerettem szexelni, igazán élvezni a szexet, teljesen elfogadni és megismerni a testem, vágyaim és 100%ig elengedni és kiteljesedni a szexben 20onévesen sikerült. persze biztosan van, akinek ez megy fiatalon is, de tényleg igaz, hogy akkor az igazi a szex, ha lelkileg megérik rá az ember
Aki abbol csinal nagy (vagy kis) ugyet, hogy mikor vesztette/vesziti el az elegge eretlen egy szemelyiseg.
Plane ha felnottkent tekint masra emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!