Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés óvszer nélkül a szex? Még sosem csináltam úgy hogy a fiún nem volt óvszer és kiváncsi vagyok van-e különbség. 20/L
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 16:59
11/20 anonim válasza:
A világ legcsodálatosabb élménye nekem férfiként. Ahogy a nedves, meleg, szűk, lüktető hüvely szorosan körülfonja a farkamat, kellemesen stimulálja, masszírozza, melynek végén hatalmas ejakulációval elárasztom odabent a hölgyet. Ahhh.
12/20 anonim válasza:
Én nő vagyok, de nekem is sokkal jobb gumi nélkül mint gumival.
13/20 anonim válasza:
Ha normális óvszert vesz az ember és lemossa az előváladékot a farkáról, mielőtt felhúzza, hogy ne csúszkáljon irritálóan fel-le, akkor férfiként szerintem nincs olyan elviselhetetlen különbség. Nyilván óvszerrel nem folydogáltok egymásra/egymásba és talán a mozdulatok sem kontrollálhatóak annyira finoman, de ennyi, megszokás kérdése. Így is, úgy is lehet egy jót szexelni.
14/20 anonim válasza:
Az erzes egy dolog a masik viszont a hangulat, termeszetesseg. Nagyon mas ugy hogy nem kell bontogatni az ovszert, igazitani stb
15/20 anonim válasza:
Én is (nőként) jobban szeretem gumi nélkül. És igen, mikor "kínlódni" kell a gumival, előtte véletlenül se érjen hozzám, jól fent legyen, közben is figyelni, nehogy kiszakadjon, lecsússzon... Ha véletlenül valami baleset történik, akkor meg ott a para, esemény utáni...
Hormont szedni meg sz.r...áh, nem egyszerű történet ez.
16/20 anonim válasza:
Semmi különbség nincs érzetre óvszerrel vagy óvszer nélkül. Észre se lehet venni. N
17/20 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm, aki hallani sem akart a gumiról. Szóval a nőknek is sokkal jobb érzés gumi nélkül.
18/20 anonim válasza:
Én gumi ellenes vagyok kényelmetlen és környezet szennyező
19/20 anonim válasza:
Nyilván az ember nem jókedvében szexel gumival, hanem mert muszáj gumit húzni.
Férfiként nagy különbség van óvszerrek vs. óvszer nélkül, nőként inkább csak a tudat más.
20/20 anonim válasza:
Tehát. Lehet ez már nem aktuális, viszont nőként egyáltalán nem csak a tudat más. Mert érzünk mindent. Sokkal másabb az egész, nem egy sima felületű valami mozog akkor bennünk, hanem tényleg akkor mindent érzel. Minden deformitást, formát, és kib*szott jó érzés gumi nélkül. Nyilván a tudat is persze, de maga az érzés egyszerűen leírhatatlanul tökéletes, és ezt minden másik nő is jól tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!