Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Élt már át valaki punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élt már át valaki punci összevarrást? Úgy értem, hogy a nagyajkait varrták össze. Tapasztalat erről?

Figyelt kérdés
Ha erről fantáziálok szex, vagy maszti közben akkor nagyon gyorsan elélvezek. Pasiaimnak erről még sosem meséltem, de szeretném egyszer átélni. Vélemények nem érdekelnek, sem ajánlkozó szelleműek, csak tapasztalatok. 24 N.

#varrás #BDSM #extrém szex játék
2021. máj. 24. 11:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8-as leírod nekem privibe?
2021. szept. 25. 23:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Remegett a fájdalomtól de végigcsináltuk. A másik az volt amikor eltávolitottam a cérnát az is nagyon fájt neki...lényegében varrat szedés érzéstelenités nélkül.

Igazából én nem élveztem de mivel szeretem ezért "megkínzom" ha kéri. Mondjuk jó munkát végeztem mert jólnézettki.

Volt még pár alkalom 1x le kellet állni akkor nagyon rosszul szúrtam.

Meg amíota terhes a nagyon fájdalmas dolgokat hanyagoljuk.

2023. nov. 16. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!