Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi pénzért vállalnátok be 50 pálcaütést a feneketekre?
Figyelt kérdés
50 kemény ütésre gondoljatok, ami utána pár napig fájna, és akár egy hétig nyoma maradna, de nyom nélkül begyógyulna.2021. máj. 23. 19:40
21/30 anonim válasza:
Egy ilyen csajjal én is megismerkednék ezek legalább nem hangban szub lányok, és nem a kis fantáziájukban vágynak egy fenekelésre + nem olyanok hogy " Fenekelj el " és két tenyér csapás után már sír a szájuk keményen kapják és tuti hogy nem csak azért a kis pénzért csinálják.
22/30 anonim válasza:
Kaptaam már 50 et páromtól, de nem egyhuzamba hanem szünetekkel. Úgy nekem kibírható, meg nálunk ez a szex része tehát inkább izgató számomra mint megalázóan fájdalmas lenne. Persze pár napig fáj a nyoma de ez is izgató tud lenni:)
23/30 anonim válasza:
És olyan erővel kaptad a parodtol mint a filmekben?
24/30 anonim válasza:
Alapvetően izgat a BDSM, szóval megfelelő partnerrel ingyen is bevállalnám
25/30 anonim válasza:
#23: olyan erővel és többet szoktam kapni. Előtte jó 20 perc testápolós-bőrpuhítós masszázs, hogy ne repedjen ki a bőr.
26/30 anonim válasza:
100 ezerért már bevállalnám,ha semmi felvétel nem készülne róla.
Bár még nem voltam sosem fenekelve, ezért nem hiszem hogy kibírnám, de nagyon izgat és magas a fájdalomküszöböm.
18l
27/30 anonim válasza:
#26 szerintem kapsz most pár ajánlatot, vigyázz magadra! Én minimum kikötném a helyeben, hogy egy barátnőd is legyen jelen!
28/30 anonim válasza:
Legyen 80ezer a filmekben is ennyit kapnak
29/30 anonim válasza:
50-ért nem te kis sóher. A filmekben 100-at adnak jobb ha tudod
30/30 A kérdező kommentje:
Én félek minden fájdalomtól így biztosan nem, de aki tele van tetkóval és piercinggel, az biztos bevállalná jó pénzért...
máj. 14. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!