Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámenősebb fiúkkal hamarabb lefekszetek lányok?
Igen, én amolyan jóképű, rendes fiúként ismerkedtem lányokkal, de főleg azoknál volt sikeremy akik maguk jöttek oda hozzám, hogy meg akarnak ismerni, járni akarnak velem. Szóval a lányok szedtek fel, nyilván nem mindig azok, akiket én kinéztem magamnak.
Egyetemen megismertem egy nem épp jóképű srácot az évfolyamról, aki határozott, (nem bunkó!), nagyon intelligens volt. Őt is utasították vissza lányok, de pont leszarta. Ha én kaptam visszautasítást, az lelombozott egy jó időre. Ő megvonta a vállát és szégyenérzet nélkül ment a következő lányhoz. Nem magában kereste folyton a hibát.
Én jóképű izmos vagyok.
Vannak flegma nők akiknek mindegy hogy nézel ki,akkor is csak szédítenek és nem akar semmit.
A lányok többnyire nem a normális értékrendű rendes pasikat értékelik, nekik sokszor sajnos a flegma, bunkók kellenek.
Valamiért nem értékelik a rendes srácokat.
Ezt mondom rosszfiús rendes srácként, nekem sosem volt ilyen téren panaszra okom ugyan, de a környezetemben sokszor ezt látom. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!