Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak első alkalom előtt, így, hogy nem túl nagy a farkam?
Figyelt kérdés
Kicsit izgulok, hogy mit fog szólni a barátnőm a nem túl nagy méretemhez. Tudom, hogy nem tudok rajta változtatni és ha ez számít a lánynak annyit ér stb. de ettől még izgulok.
Mit tehetnék az izgulás ellen? Igyak egy keveset? Attól félek ez a nem túl nagy szerszám fel sem fog állni, az pedig még cikibb, mint a mérete.
Úgy képzeljetek el, hogy nem csak egy lány jön át, hanem az álmaim nője azaz nagyon durván megszeretnék felelni neki. Amúgy laza vagyok és ő pont ezt szereti bennem, csakhogy nem tud róla, hogy ez az egy dolog mégis zavar és feszült leszek tőle.
(15cm)
2021. máj. 22. 21:58
1/8 anonim válasza:
Sok nővel voltam életem során és soha egyszer eszembe se jutott, hogy a farkam mérete probléma lehet,pedig közelébe se ér a tiednek.
2/8 anonim válasza:
A 15 cm átlagos méret, emiatt nem kéne aggódnod. Ha félsz, hogy nem áll fel vehetsz be potencianövelőt.
3/8 anonim válasza:
Az enyém is 15 cm. Én is keveslem, de jópár csajjal voltam együtt, és egyetlen egy csaj volt, akinek túl kicsi volt. A többieknek bőven elég volt, kellemesen feszítettem őket. Meg amúgy is a vastagság a fontosabb. A merevedési gond az másik téma, azzal nekem is szokott bajom lenni, de elsőre soha nem ciki, ha nem áll fel. Meg ha szeret a csaj, megtesz mindent, hogy felálljon, ha nem, akkor kár is időt pazarolni rá.
4/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló. 14-15cm hosszú és 4cm vastag. Ez sajnos messze van az ideálistól. Rövidebb is és vékonyabb is, mint ami egy nőnek igazán jó lenne. Ha neked legalább a vastagság elég jó, akkor nincs akkora baj.
5/8 anonim válasza:
Aki szeret annak jó lesz így is, aki nem szeret annak jó lesz így is.
6/8 Csicuki válasza:
Nem kell rajta izgulni nekem mar 15 cm is tud fájni ha úgy van szóval nyugodt lennék a helyedben tökèletes tud lenni
2qN
8/8 anonim válasza:
Hasonló kaliberem és csináld ugyanazt amit én szoktam, pedig hidd el nem egy partnerem volt már. NE a méreted körül pörögj, hanem a partneredre figyelj, hogy jó neki a legjobb, hogy tudod a legjobban feloldani, izgalomba hozni és "közben" hogy mozogj, milyen tempóval, mélységgel hogy a lehető legjobban élvezze. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!