Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mennyi hazas/parkapcsolatban elo ferfi tudna ellenallni?
Csak elmeleti kerdes, akikre vonatkozik azok valaszoljanak a leheto legoszintebben.
Ha a munkahelyeden vagy akarhol ahova rendszeresen jarsz, latnad hogy egy 20 eves lany rad van indulva, es szemezget/mosolyog, akkor tennel valamit?
szerintem kevesen...
1. egy részük azért, mert alapból félremenősek, azt hiszik ez jár nekik, semmi miatt nem éreznek bűntudatot
2.a másik részük meg azért, mert szar otthon a kapcsolat
van 2-3%, aki ellen tudna állni, akikre a fenti 2 pont nem illik
Én nem csalnám meg a páromat, sosem. Akkor sem ha rossz lenne a kapcsolat. Volt már ilyen nem is egyszer.
Azért megnézném a csajt és valószínűleg jóban is lennék vele, lehet hogy kicsit flörtölnék is, de semmi csók, taperolás nem férne bele.
Jah és ha kapcsolotam nem lenne jó, nem meg csalnám hanem szakitanék vele vagy meg próbálnám helyre hozni a helyzetet.
#4 vagyok
Ebben a helyzetben vagyok, de én vagyok a lány.
Nagyon kívánom azt a pasit, legalább egyszer szeretném elcsábítani...
Élete legjobb együttléte lenne, minden vágyát kielégíteném.
6os vagyok.
Töröltek egy választ, már a #3as vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!