Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bárkinek bármi ötlete, hogyan tehetném izgalmasabbá a szexuális életünk? Mi jön be a pasiknak?
Ezek pl. tök jók.
Suttogd a fülébe mit szerenél vagy vegyél csinos csipkés fehérneműt.
Stb...
Váratlan időpontban, váratlan helyen. Szexi fehérnemű.
Anál, mélytorok (persze ezek csak akkor, ha neked is bejönnek)
Adj hangot neki bátran, ha élvezed a dolgot. Attól is tud ellaposodni sokszor, ha az egyik elbizonytalanodik afelől, hogy a másiknak jó-e.
40f
Játék,fogadás! Valami szexen kívüli dologra gondolok.Amit mindketten szerettek.És legyen tétje a játéknak.
Én az egykori párommal az egyik foci vb meccseit tippeltük meg.Én szeretem a focit,ő is elnézegette,tipikus női szemmel.Minden meccs előtt megtippeltük az eredményt.Aki talált,az kérhetett valamit a másiktól.Jó,ízléses határokon belül.De nem feltétlenül csak szexuális jellegű dolgot.Bár jó pár ilyen jellegű kérés is volt,mikor eltalálta valamelyikünk az adott meccset :)
Nekünk bevált,mindketten izgalmasan tekintettünk erre a tippelős játékra.
De bármi más témának lehet hasonló tétje...persze ehhez kell a partner is,aki vevő az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!