Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van bárkinek bármi ötlete,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bárkinek bármi ötlete, hogyan tehetném izgalmasabbá a szexuális életünk? Mi jön be a pasiknak?

Figyelt kérdés
Gondoltam m a r mindenre, annál, nyilvános hely, de nem tudom mi lenne a legjobb.

2021. máj. 21. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Ezek pl. tök jók.

Suttogd a fülébe mit szerenél vagy vegyél csinos csipkés fehérneműt.

Stb...

2021. máj. 21. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Vagy öltözz kihívóan, vegyetek színházjegyet, és dugjatok a páholyban,vagy műsor alatt a mosdóban.
2021. máj. 21. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Lábmunka, lábfétises dolgok, dominancia.
2021. máj. 21. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Édeshármas/gangbang a barátaival 😊 esetleg egy kis cuckold.
2021. máj. 21. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Bevonni engem
2021. máj. 21. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Váratlan időpontban, váratlan helyen. Szexi fehérnemű.

Anál, mélytorok (persze ezek csak akkor, ha neked is bejönnek)

Adj hangot neki bátran, ha élvezed a dolgot. Attól is tud ellaposodni sokszor, ha az egyik elbizonytalanodik afelől, hogy a másiknak jó-e.

40f

2021. máj. 21. 16:34
 7/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Van olyan nő ismerősöm aki tart pár "egyéb"ruhát a szekrényben. Pl nővérke ruhát.
2021. máj. 21. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Játék,fogadás! Valami szexen kívüli dologra gondolok.Amit mindketten szerettek.És legyen tétje a játéknak.

Én az egykori párommal az egyik foci vb meccseit tippeltük meg.Én szeretem a focit,ő is elnézegette,tipikus női szemmel.Minden meccs előtt megtippeltük az eredményt.Aki talált,az kérhetett valamit a másiktól.Jó,ízléses határokon belül.De nem feltétlenül csak szexuális jellegű dolgot.Bár jó pár ilyen jellegű kérés is volt,mikor eltalálta valamelyikünk az adott meccset :)

Nekünk bevált,mindketten izgalmasan tekintettünk erre a tippelős játékra.

De bármi más témának lehet hasonló tétje...persze ehhez kell a partner is,aki vevő az ilyesmire.

2021. máj. 21. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!