Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nem úgy alakult egy egyejszakas kaland, ahogy szerettétek volna?
Az számít, hogy a csaj kb. utolsó percen gondolta meg magát? 😅
És így végül semmi nem lett...
Nálam az volt a baj, hogy előtte hónapokig semmi szex. Csaj nem akart gumit (nem kérek véleményt, nagyon kívántam), így elmentem szerintem max 3 perc alatt. Közben bennem volt a stressz, hogy nehogy beleélvezzek véletlenül. Nem volt jó az előjáték sem, mert csak ujjaztam, nyalást nem engedte. Második menet meg kimerült annyiban, hogy leszopott elég keményen. Én más pózt akartam volna, mert bennem volt a stressz, hogy misszionáriusban megint hamar elmennék, míg lovaglóban nem ez a tapasztalatom, de ő azt meg nem akarta fáradtságra hivatkozva, szóval ennyi. Két hét múlva a második alkalom se volt sokkal jobb részemről, bár ő se nagyon adott bele semmit.
Az fura volt mondjuk, hogy kissé érzelmes volt az egész. Folyamatosan csókolóztunk (ezt elmondta nekem ő ilyet ritkán szokott), plusz szex után is végig bújt hozzám egész éjszaka.
Elég nagy kudarcnak éltem meg az egészet, mert első alkalom után még magától mondta a következő héten is ugyan így, majd miután hazavittem, csókkal elváltunk, két óra múlva írt, maradjunk csak barátok.
Akkor hovs élveztél a szexel alatt, ha nem gumiba?
Ő hányszor élvezett el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!