Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért egyet azzal, hogy a meztelen női test a világ legtökéletesebb alkotása?
Figyelt kérdés
Nyilván, ha formás, arányos, szépséges a test. Homloktól a talpakig egyszerűen csodálatos. A hüvely is, popsi, cicik, csípő, lágyék, minden fantasztikus rajta. Nagy és sok-sok élvezetet tud okozni.
Nem vagyok szűz, nem akarok nőt, ne álljon belém senki, please. Egyszerűen Isteni csoda a női test. Nem?
F
2021. máj. 20. 23:09
3/17 anonim válasza:
Minden hetero férfi és leszbikus nő egyetért ezzel.
5/17 anonim válasza:
Abszolúte így van👌. Nem véletlen vagyok szexmániás😆
6/17 anonim válasza:
Ha fizikai értelemben nézzük akkor a férfi test a vadászat, az erő, a védelmező kéoesség. A női a gondoskodó és tápláló.
Filozófiailag a férfi és a nő egymás kiegészítése, ahogy az művészek sokaságát is megihlette. A nap és a hold, a föld és az ég stb.
Én elhiszem hogy oda vagy a nők teste és lelke szépsége miatt , de ne felejtsd el, hogy ugyanannak a szépségnek az ellenpárja benned is megvan. Nem szabad alárendelned magad annyira mint most.
7/17 anonim válasza:
Nos hát igen, a lányokat el lehet ijeszteni ilyen kemény simpkedéssel de azert itt nevtelenul be lehet vallani h a nők a legszebbek a világon😄
8/17 A kérdező kommentje:
Főleg Kiszel Tünde. ❤️
2021. máj. 20. 23:48
9/17 anonim válasza:
#7 "simpkedés" ez mit jelentene? :)
10/17 anonim válasza:
Heteroszexualisan noi szemmel is azt tudom mondani, hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!