Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek sárgás hullámos köröm gombája van az ujjain az hogy ujjaza a csajt? Engedi nekije?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 22:48
11/12 anonim válasza:
9-es nem kérdőjelezem meg a tapasztalatodat, de ezek a rothadások meg bűzök a "sötétebb bőrű fajzatokra" jellemző tulajdonságok, rendes magyar lány nem ilyen igénytelen, mert ZAVARJA és ami az embert zavarja azt meglepő módon gyorsabban próbálja rendbe rakni, mint az aki elvan magában. A hüvelygomba kellemetlen, én mindig kezelem azonnal mert nem lehet kibírni. Ez nem olyan mint a körömgomba. Ja és nem vagyok igénytelen, mindig valami olyasmitől kapok el hüvelygombát, mint a felfázás, nyilvános vécé mégha rá sem ülök az ülőkére, óvszer, stb. Ez nem a partnerek váltogatásától van, hidd el, nekem egész életemben egy partnerem volt, és minden hónapban mégis elkapok valamit. Rendszeresen tisztálkodom. Nem ettől múlik.
12/12 anonim válasza:
Nem a sötétebb bőrű fajzatoknál tapasztaltam ezta büdös száj, rohadó fog szindrómát, hanem magyar lányoknál. Nyilván a cickányoknál ezen nem lepődnénk meg.
Egyetemen is volt külsőre nem annyira csúnya lányok, akinek olyan rohadónszájszaga volt, hogy elájultam, ha a közelükbe mentem. És kiderült, hogy mindnek volt barátja. Sajnos az emberek ilyen igénytelenek és nem mondják meg a párjuknak, hogy tessék elmenni fogorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!