Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maszturbál mellettem a párom? Mit tegyek ha zavar? 21/L
Mikor azt hiszi alszom, általában korán reggel, vagy este, önkielégítést végez. Elég gyakran. Hozzáteszem, nekem nagyobb a szexuális igényem, az ingerküszöböm is, de el tud juttatni az orgazmusig. Tehát mennyiséggel, minőséggel úgy gondolom nincs probléma, sőt, néha ő sokallja az én igényemet. De akkor mi a feneert maszturbál ahelyett, hogy "felkeltene". Merthogy nem mondtam még neki, hogy erről tudok, 3 hónapja vagyunk együtt. Általában mikor találkozunk egy héten kb 3-szor, akkor napi 2-3 alkalommal szexelunk. Most akkor én lennék kevés? Vagy ha velem sokallja akkor a maszturbacio meg miért nem sok neki? En ilyenkor baromi kellemetlenül érzem magam, úgy érzem nekem nem is kéne ott lennem.
Ebben kozrejatszhat gyerekkori trauma is, sokáig nem volt szobám, kb 9 éves koromig szüleimmel aludtam, és mikor szexeltek már tudtam hogy mi a dorges, alvást szinleltem, mert tudtam hogy nem rám tartozik. Viszont itthon ez tabu téma.
Vannak önértékelési problémáim is, azért mert kicsik a melleim. Megkérdezte tőlem barátom, hogy nem lesznek e nagyobbak már a melleim. Azt válaszoltam, hogy nem valószínű, aztán jött a nekem így vagy tökéletes duma, blabla. Emiatt mindig rosszul éreztem magam, de szexre nem vetitem ki, nem beszélek róla, nem sajnaltatom magam, mert ezzel nem tudok mit tenni. Az alakom nem rossz,keskeny a derekam, széles a csípőm,fenekem is van, de nem érzem magam elég jónak a kis melleim miatt.
A dominancia nagyon jellemző rám, de atengedni is nagyon szeretem az irányítást. Tiszta szívvel szeretem, megadanék neki bármit, és mégsem érzem magam elégnek. Nem értem hogy velem van a baj, vagy vele? De mikor önkielégítést végez szívem szerint felpattannek, és megkerdeznem tőle, hogy akkor minek vagyok itt? Miért nem költesz fel és logatod be nekem? Valaki segítsen, velem is biztos hogy van baj, de úgy érzem vele is. Így, hogy tudja mindent megadnek neki. Nem vagyok prűd, még csak azt sem lehet mondani hogy nem nyílhat meg előttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!