Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gangbang partin vettetek már részt, hogy alakult?
Azért gangbang esetén adj lejjebb az igényekből. ha csupa álompalit akarsz, sose jön össze. vagy nem is találsz annyit, vagy nem fognak elmenni, vagy megszeppennek.. ezer hibalehetőség.
Amik akkor is megvannak ha tökmindegy ki csak dugjon meg alapon keresel.
Volt olyan hogy egy lányt akit XY helyre odahoztak hogy lehet dugni. 4-5 palival le volt beszélve. Én érkeztem meg a 4-5ből egyedül. Bele is élveztem a cicába. :p
Sziasztok!
Tök érdekes a téma...engem. minket is érdekel.
Egy fontos kérdésem lenne azt hogy ne legyen veszélyes egészségügyi szempontból hogy csináljátok?
Gumival...ennyi a titok. :)
Nem volt még eü probléma szerencsére.
Párszor vettem részt benne többen voltunk egy csajra!
44F
Nem gangbang, hanem orgia, szokott lenni. Az azért sokkal jobb, mert nem egy csomó pasi jut csak rám, hanem eleve sok pasi és csaj van, így akkor is lehetsz többel (akár egyszerre is) ha válogatós vagy, és nem akarod mindegyikkel.
Nálunk mondjuk haveri körben megy leginkább, nem nagyon vannak idegenek, viszont itt ki lehet élni bármit amire vágysz, lehet csajokkal, srácokkal, vegyesen bármi... de csak amit akarsz, semmi se kötelező.
Ha biztosra mesz, akkor gumival minden,persze. De ahogy 18as irta,ha van osszeszokott tarsasag, akkor esetleg mehet oral vagy mas is natur, de ahhoz bizalom kell.
Nekem is volt ilyen mar, haveri korben tobbes orgia, mindenki-mindenkivel, de a gumi ott is rajta volt mindenkin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!