Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 év alatti fiúk! Ti mind...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év alatti fiúk! Ti mind borotváljátok a farkatokat?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben minden partneremnek szőrtelen volt a farka, pedig nekem szőrösen jobban tetszik. Miért borotválja mindenki?

19/L

2021. máj. 20. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
És a lányok miért borotválják mind? Pedig tetszene, ha egy lánynak nagyon szőrös lenne, de senki.
2021. máj. 20. 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez a probléma megoldható,ha a legközelebbi partnerednek elmondod neked mi tetszik,és meghagyja neked... Amúgy a trend és a higiénia miatt választják egyre többen hogy borotválják.
2021. máj. 20. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szőrös,de ha van rá igény,akkor leborotválom!
2021. máj. 20. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Még szűz vagyok,minek borotváljam?
2021. máj. 20. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem mind, de tény hogy most nagyobb "divat" mint 20 évvel ezelőtt volt. Egy fokkal amúgy tényleg higiénikusabb. Egyébként a #2-esnél a pont, a pasidnak megmondod hogy mi tetszik neked jobban.
2021. máj. 20. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Rövidre nyírom és fazonra igazítom 😀 19F
2021. máj. 20. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, csak rövidre nyírom

21f

2021. máj. 20. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!