Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morris szindrómás nő lehet e vonzó?
Figyelt kérdés
Sajnos ezzel születtem és nagyon ritka.2021. máj. 18. 19:56
12/18 A kérdező kommentje:
46
2021. máj. 18. 21:32
13/18 anonim válasza:
Akkor te nem is szexeltél még?
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as. A szexnek léteznek más formái is mint a hüvelyi behatolás. Mozgasd meg a fantáziádat
2021. máj. 19. 06:31
15/18 anonim válasza:
Én ugyan fiatal vagyok, 20 éves. De nagyon szívesen megismernélek. :)
16/18 anonim válasza:
14
Nyilván egy kapcsolatban kell a hüvelyi behatolás is.
De akkor gondolom ez nálad nwm kivitelezhető
17/18 anonim válasza:
#16 nem feltétlenül, vannak nők akiknek valamilyen okból nem megy a szex ezen fajtája, vagy mert olyan betegségük van, vagy mert valamilyen okból nincs vaginájuk (születéstől fogva, vagy el kellett távolítani) akkor ők is egyedül élik le az életüket? Persze kicsit kreatívnak kell lenni de sok más dolgot lehet csinálni ezen kívül az ágyban.
18/18 anonim válasza:
17
Igen sokat.
De egy jó szexet egyik sem helyettesít egy életen át.
Jó előjáték, kiegészítő, levezető, menszesz alatt, veszélyeztetett terhesség alatt, eü.okok miatt etc. ideig óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!