Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ehhez mit szólnátok, ha egy lány ezt csinálná nektek?
Sohasem értettem, miáért akarnak a csajok sétálni. Számomra ez csak akkor ad valamit, ha nincs hova menni, és a séta közben van valami nyugis hely, ahol nincs akadálya a pettingnek. Sok más programot is el tudok képzelni, ami értelmes, de a sétálás önmagában számomra unalmas. Szívesen lemegyek a Dunára, mondjuk kacsázni lapos kaviccsal, vagy taplógombát keresni a kiserdőben, vagy traktorkiállítást nézni, vagy akármi, de a séta önmagában számomra nem vonzó. Ja, igen, beszélgetni lehet evés-ivás, utazás, stb közben.
Az eredeti kérdésre: ügyesnek és kitartónak kell lennie annak a lánynak...
A többit #9 leírta.
Elég fura vágy.Mármint ilyennel még nem találkoztam :)
De ez nem rossz...itt az oldalon rengeteg vágyról lehet olvasni,és vannak ennél ezerszer durvábbak.De szerintem épp ezért nem szabad senkit sem elítélni az ilyesmi miatt.
Talán azért nem izgatja a többséget,mert az előjáték,és a szex is arról szól,hogy lekerülnek a ruhadarabok,és a tettek mezejére lépnek a felek,és mivel a látvány egy nagyon izgató dolog a szexben,így valahol megfosztod a partnered ettől :)
Saját szemszögből a szokott módon én sem találom izgatónak.Viszont valahol mégis izgalmas,és izgató volna ilyesmit megélni.Izgalmasnak találnám,hogy tudom hogy ez a partnerem titkos vágya,és beindítja,felizgatja...és én láthatom a viselkedését közben...együtt élhetném meg vele.Ez izgalmassá tenné.
És téged Kedves Kérdező miért izgat ez? Ezt megtudod magyarázni? Vagy nincs oka? Csak jön magától...?
Mármint az egyes dolgok...miért fantáziálsz róluk? Akár a gatyán keresztüli simogatásról...a sperma kinyalásról a gatyából...meg a feszülős farmerrel utána az utcára menésről?
Mi izgatót találsz ezekben? Mármint ezt most komolyan kérdem,nem cikizésből vagy ilyesmi.
Inkább oráloz, ne simogasd !
A többi mehet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!