Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez az alkat már nagyon vékony,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az alkat már nagyon vékony, vézna kategória?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi a válaszokat! :)

2021. máj. 18. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon vékony.
2021. máj. 18. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Neem,teljesen jó:)
2021. máj. 18. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Semmi baj nincs veled.
2021. máj. 18. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem tetszik
2021. máj. 18. 23:14
 15/16 anonim ***** válasza:
87%

Na itt is látszik, hogy mennyire mást gondol mindenki ugyanarról a testalkatról. Rengetegen aggódnak azon, hogy nem-e túl vékonyak, vagy kövérek.

Az, hogy a kinézet, főleg a testnél szubjektív azt nem csak úgy mondogatják ám, a szélsőségektől eltekintve, ez tényleg így van. (Talán még jobban mint én magam is gondoltam volna).

Szerintem ez egy teljesen átlagos test. Nincs vele semmi baj. És mint láthatod valakinek bejön valakinek nem. Már csak az a kérdés, hogy te elégedett vagy-e vagy akarsz változtatni.

2021. máj. 18. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Simán vékony!

El is hancúroznék vele.

Oda vissza.

2021. szept. 20. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!