Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor bekerül a pénisz a makk pereme nem tud beakadni mint a szakállas horog? Azért ott vannak bent vezetékek még ki tudja mi nem?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 23:14
11/17 anonim válasza:
A 6-ost imádom:D
Kérdező, ha kutya vagy akkor előfordul az összeragadás, más esetben ne aggódj.:)
12/17 anonim válasza:
Rég dugtam robotot, de a vezetékeket ha nem akarod eltépni akkor ragasztószalaggal húzd körbe a pöcsöd.
13/17 anonim válasza:
Vigyázz ,nehogy kifogd a nagy halat!
14/17 anonim válasza:
Én behúzószalagot szoktam dugni a nőbe pont ezért, rászigszalagozom a farkam és az szépen megvezeti hogy ne akadjak el a húgycsőben.
15/17 Noren1989 válasza:
#2, szerintem ő inkàbb elektromos kapcsolószekrényt dug, csoda, hogy még nem baszta meg az àram.
16/17 anonim válasza:
A távirányítósban nincsenek drótok, csak a hagyományosban! De némelyikben van ilyen tokmányszerű szorító. Na ha az megfogja! Akkor véged! :)
17/17 anonim válasza:
Jesszusom ez a horgos farkával még kitép egy petevezetéket :DDDD
Komolyan, ennyi értelemmel nem kéne párzani, tudtad még gyermek is lehet belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!