Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezettétek be az életetekbe az anált és mire kell oda figyelni?
Már egy ideje gondolkozom rajta hogy kiszeretném próbálni a párommal, nem is feltétlenül az anális szex érdekel hanem inkább a fenék nyalogatás/ujjazás amivel feldobhatnám amikor orálisan kényeztetem.
A probléma az hogy alapvetően nagyon zárkózott lány, szinte minden taszítja ami szokatlan vagy ismeretlen számára. Eszem ágában sincs ráerőszakolni bármit is, ellenben együtt vagyunk már egy ideje és ismerem már annyira hogy tudjam hogy az hogy valami újat ellenez közel sem jelenti azt hogy ne szeretné (persze ez utólag szokott kiderülni).
Szóval szerintetek hogyan tudnám egy kipróbálás erejére felvezetni a dolgot és mikre kell oda figyelnem higéniai meg egyéb szempontokból?
A tanácsok mellett a személyes történeteket is szívesen várom! :)
#10.
Szakszerűnek mondható. Akár én is írhattam volna! De minden lány más! Nem elfeledni!
Jó körülményes pöts vagy. Meg magadat szopatod egy béna csajjal. Csak gratulálni tudok!
Gondolom fogalmad sincs arról hogy több tini csaj kifejezetten kéri azt amiről te csak álmodozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!