Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan h egy nő önmagát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan h egy nő önmagától, tapasztalt nélkül tudja mi a jó egy pasinak?

Figyelt kérdés
Csókolózás, simogatás, érintés, hang kiadás és maga szex is. Most persze lehet csak akiket ki fogtam pasik gondolták így, de mindegyik azt mondta be gerjítem ezekkel őket. Mintha szándékosan hergelném őket és izzitanám be őket. Hozzá teszem nem vagyok se vékony, se szép szóval nekem ez kifejezetten érdekes, de az első csókom óta mondanak ilyeneket. Tehát létezhet h valaki öntudatlanul is, de értsen ezekhez? Nem azért írtam ezt ki h fényezzem magam, nem áll szándékomban ismerkedni se az oldalon. Egyszerűen a miértje érdekel h hogyan lehet ez. 24/N
2021. máj. 17. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

igen, létezhet. Az is lehet, hogy az irányítást jól fogadod, s így teljes az összhang. Vagy az is lehet, hogy van tudásod, de nincs tapasztaltatod, de a tudásodat jól fordítod gyakorlatra.

Igen, értelek, sok nő mondta ezt nekem férfiként ;)

Kár, hogy nem ismerkedsz...

2021. máj. 17. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
én pl találkoztam 14 éves tapasztalatlan lánnyal aki ezerszer jobb volt mint a legtöbb 20-30 éves nő :)
2021. máj. 17. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Ilyenekre pont nem keresném a választ sose. Amúgy meg ha ezt egy pasi írta volna ki, azonnal a torkának esnek. Furcsa igaz?

A gerjítem szó nem létezik a magyarban.

2021. máj. 17. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van olyan nő aki a kisugárzásával, szavaival, mozdulataival alapból felizgat.
2021. máj. 17. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen, annyira át adod magad az egésznek, illetve az adott partnerednek olyan volt az érintésed, hogy rögtön lázba hoztad, nem tudatos, hanem te ilyen érzéki vagy, ami át is megy partnerednek!
2021. máj. 17. 10:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment mindenkinek a zöld pipa
2021. máj. 17. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
persze, en nem egy nagy dolog, sok no azert osztonosen, zsigerbol ert ehhez. sok pasi meg mar egy noi kez erintesere is beindul, szoval..
2021. máj. 17. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos létezik ilyen nő bár nagyon ritka de és nagy kincs!!
2021. máj. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!