Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szokás, szoktatok beszélgetni, szót váltani szex közben?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 07:27
11/16 anonim válasza:
puszild meg a kukimat
fordulj meg, telepumpállak hátulról
ujjazz állat módon
szeretlek
akarlak állat módon
12/16 anonim válasza:
Nálunk megszoktam kérdezni, hogy jó e, vagy néha mondok ilyeneket, hogy mennyire szexi, és jó teste van, meg szólok, mikor már elélvezés előtt vagyok. F
13/16 anonim válasza:
Nem szoktam beszélgetni szex közben, ha fáj vagy valami kellemetlen szólok, ha pózt akarok cserélni szólok.
14/16 anonim válasza:
A mostani csajom amíg el nem élvez addig nem beszél, de amikor már én jövök, azzal segít, hogy elélvezzek, hogy szaftosakat mond, nyög, pl. rakjál tele, dugj szét, de jól megbasztál, verd a mellemre, stb...
15/16 anonim válasza:
A kvantumfizika legújabb áttöréseiről. No poént félrecsusszantva, szerintem a nagyon szükséges instrukciókat, hogy csináld, milyen póz legyen, mi esik jól stb. F
16/16 anonim válasza:
Az Euscorpius carpathicus párzási szokásairól valamint élettani jellemzőiről folytatunk tudományos diskurzust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!