Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülés utáni hónapokban is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés utáni hónapokban is utálom a testem, szexet. Ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4,5 hónapja, hogy szültem. A párom benn volt velem, amit már bánok. Tudom, hogy a fejemnél ült/állt, de ott szülés közbe ugye jött minden(kaki, vér stb) és a tudat, hogy ezt látta, ha nem is szemből, de azóta nem érzem magam nőnek.Ráadásul a saját anyámtól is gyerekkorom óta megkapom, hogy csúnya vagyok. Nem kívánom a szexet se, pedig korábban ezzel nem volt gond, terhesen sem. Van rajtam még sok plusz kiló is, amivel kínlódok. IR, PCO, pajzsmirigy betegség miatt. Ha egész nap nem eszek kb tudok fogyni, de ha csak diétázok, mozgok semmi :(

Ti hogy lendültetek át ezen? Már, akinek voltak ilyen gondjai önmagával kapcsolatban a szülés után.

32/N

2021. máj. 17. 07:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne csodálkozz, ha a férjed máshol keres örömöt.
2021. máj. 17. 07:20
 2/12 anonim válasza:
0%
Ne félj, a pasid megoldja majd huszonéves, vékony, feszes csajokkal. De tényleg ne csodálkozz majd el ha így lesz. Érdemes szülni....
2021. máj. 17. 07:28
 3/12 anonim válasza:
97%
A pároddal szoktatok beszélgetni erről? Ő hogy emlékszik a szülésre? Az ő véleménye is fontos. Ha őt nem zavarják ezek, és ugyanúgy szeret mint előtte, akkor ő segíthet helyreállítani az önbizalmadat.
2021. máj. 17. 07:46
 4/12 A kérdező kommentje:

Az első kettőnek köszi,lesz majd családotok.Kíváncsi leszek milyen érettek lesztek akkor.

A 3. hozzászólónak: Igen beszéltünk róla. Őt egyáltalán nem zavarja,hogy benn miket látott,ő beakart jönni mindenképpen,ugyan úgy szeret,kíván azt mondja,és jó vagyok neki így. Csak mivel önbizalomhiányos vagyok felmerül,hogy csak mondja-e vagy tényleg így van :/

2021. máj. 17. 07:51
 5/12 anonim válasza:
92%
Ha nem csak mondja, hanem ki is fejezi a tetteivel, akkor biztos tényleg úgy gondolja. Ha szokott szexet kezdeményezni, egyszer próbáld ki hogy átengeded magad az érzésnek és legyetek együtt. Ez hátha megtöri a jeget.
2021. máj. 17. 07:57
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan,önbizalomhiányos vagy,nem szereted a tested,magadat. Ezen változatnod kell. Ha megkérdőjelezed a párod szavait,akkor benne sem bízol. Fogadd el,hogy nem minden pasi szereti a pálcikababákat. A párod szeret téged,próbáld meg elfogadni magad. A szülés pedig nem akkora trauma neki,mint neked.
2021. máj. 17. 08:02
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanezen megyek keresztül .mint Te.

A lányunk 4 hónapos.

Bár az én férjem nem jött be szülésre, de ugye megváltozik a testünk.

Ezek a betegségek kezelésre szorulnak. De én is jól tudom, hogy pici baba mellett diéta nem igazán megy, ha nincs segítség.

De ha már beszéltetek erről és a férjed azt mondja, hogy szeret, akkor hidd el. Vagy például lépj egyet vissza. Ne azt vizsgáld meg, hogy mit mond, hanem mit tesz. Ha felveszel egy ruhát, akkor kritizál? Jaj, hogy áll rajtad, vedd le, stb. Vagy bármi más, amiből azt érzed, hogy nem vagy jó neki. Ha nincs ilyen, akkor tényleg szeret, nemcsak mondja.

Ketten együtt ezzel is meg fogtok birkózni.

Ezek a dolgok pedig a szulessel együtt járnak. A nődoki előtt sem kell szégyellni, hogy pl kijött az aranyered. Vagy hogy szülés közben bekakiltál.

Mindig a jóra koncwntrálj, ne a rosszra és minden rendben lesz!

2021. máj. 17. 08:44
 8/12 anonim válasza:

Én hasonlót pszichoterápiában oldottam meg. Nem volt egyszerű szembenézni magammal, a félelmeimmel, de fél év után éreztem a javulást. Neked is sok erőt kívánok, mert ez egy nehéz út!

Ami még rettentő fontos, az őszinte kommunikáció a férjeddel és az ő támogatása.

2021. máj. 17. 08:51
 9/12 anonim válasza:
11%
Kérdező, pont ezért nem fogok szülni, hogy ne azon agyaljak, hogy tartsam meg a pasimat, miután kitoltam magamból a kölykét. Nekem erre se energiám, se kedvem nem lenne. Felesleges stressz. A férfiakban meg nem bízom. Voltam én már szeretője az állítólag leghűségesebb férjnek is, aki nem győzte szidni a felesége testét a 2 kölyök után. Lógó csöcsű tehénnek nevezte. Ne legyenek illúzióitok. #2.
2021. máj. 17. 08:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9, neked aztan van gusztusod..hanyinger.
2021. máj. 17. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!