Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 33 éves férfinak teljesen késő már, hogy egy nővel elveszítse a szüzességét?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 17:53
11/19 A kérdező kommentje:
Én csakis kizárólag ebben reménykedhetek. :D
2021. máj. 15. 18:10
13/19 anonim válasza:
késö. De jobb késön, mint soha!
14/19 anonim válasza:
Mi a gondod? Csúnya vagy? Vagy mozgáskorlátozott?
15/19 anonim válasza:
Késő, mert alig van bármi esély, hogy megváltozz. 21-24 éves korig még változnak az emberek, 30 felett már nagyon ritka. A péniszed nagyobb már nem lesz, az önbizalmad se, sőt..a kor előrehaladtával fokozatosan csökken, hiszen egyre távolabb kerülsz a fiatalkori kihagyott lehetőségeidtől. Azok a mentális korlátok pedig, amik eddig megakadályozták, hogy lányok felé nyiss, 99%, hogy ezután is fent fognak állni. Nem jó hallani, de ez a valóság.
16/19 anonim válasza:
"hogy egy nővel elveszítse a szüzességét?"
Hát figyu, én húsdarálóval vesztettem el. Megrázó élmény volt.
17/19 A kérdező kommentje:
A legjobb az lesz, ha feladom?
2021. máj. 15. 20:03
18/19 anonim válasza:
Inkább azt add fel, hogy csak vársz a nőre. Lépj ki a komfortzónádból, nyiss a lehetőség felé.
19/19 anonim válasza:
Szerintem a várakozást add fel és kezdd el a csajozást vagy keress valakit a rosszlányokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!