Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek cink, ha megkérdez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek cink, ha megkérdeztem a haverom, lenne-e a dugóbaratom? Néha összefutni és ennyi. L/24

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lesz a reakciójának?
2021. máj. 15. 13:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert az a srác tetszik neki.

Itt a csajszi egy határozott kis nő lehet, a srác valószínűleg jól néz ki. KIcsit ugyan béna, de nem gond, a csaj majd kikupálja.

Ha a fickó ennyire mamlasz, hogy vissza sem ír, arra nem lehet mit mondani:)

2021. máj. 15. 14:08
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Határozott?? Agya sincs... És még csak jól sem nézhet ki ha lasszóval kell pasit fognia. Megalázkodva...
2021. máj. 15. 14:09
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi abban a megalázkodás, hogy írt a srácnak? Te még a középkorban élsz?
2021. máj. 15. 14:11
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet hogy bepánikolt, de erre szüksége van. Igen is kell érezzen ilyet az életben. Ha kedvel téged, akkor emiatt nem fog megútálni, csak most hirtelen tényleg nem tudja hova tenni, meg valószínűleg fél, de ez természetes. Ne feledd, a félelem egy nőtől is egy fajta vonzódást jelent a férfiaknál, legalább is személyesen így érzem. Pl. én személy szerint olyan lányoktól soha nem izgultam vagy féltem, akikre tényleg csak ismerős vagy barátként tekintettem. Ellenben, aki titokban picikét is izgatott, na ott máshogy reagáltam mindig a jelenlétére. Talán pont ez van a dolog mögött, ha csak egy sima ismerős lánnyal elszúr valamit, az nem fáj, ellenben akit kicsit is kedvel mint nőt, akár belsőleg, akár csak szexuálisan, ott van mit veszíteni. És most hirtelen nem tudja hogy kezelni, de ha heteró és szimpatikus vagy neki, akkor haragudni nem haragudhat ezért. Csak azért gondolom hogy így érez most, mert fiatalon én is ezt a cuki, visszafogott jelzőket kaptam lányoktól, és sajnos meg is hátráltam, ha odáig fajult, hogy egyértelműen lehetett volna valami. Remélhetőleg a te barátod nem ragad meg itt, és ki tud törni. Hidd el, nem éppen világvége, de nem is a legjobb érzés 30 évesen is szűznek lenni, főleg a saját hülyeséged miatt.
2021. máj. 15. 14:16
 25/30 kovpet ***** válasza:
Lehet, hogy nem hiszi el, hogy azt gondolja, valami átverés.
2021. máj. 16. 09:11
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Én ebből azt venném le, hogy egy riherongy vagy és nem nagyon érdekelnél. Nem mártom bele mindenkibe
2021. máj. 16. 09:28
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha lányhaver, lánybarát mondana ilyet nekem, max. mosolyognék rajta akkor is, ha nem mennék bele.
2021. máj. 16. 13:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy jó csaj?
2021. máj. 17. 06:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Na válaszolt? :)
2021. máj. 18. 16:42
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Majd meséld el hogy mik a fejlemények. Akkor is ha nem válaszolt, meg akkor is ha igen. :)
2021. máj. 18. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!