Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megkívánta a szexet, nem voltam ott, ezért mással szexelt. Ez normális?
Engem csak az érdekel, hogy minek vagy még vele? Megcsalt.
Ha megkívánom a szexet és nincs ott a barátom vagy maszturbálok vagy lefoglalom mással - az értelmes emberek így cselekszenek.
Lófaxt nem tudta mi történt. Azért csinálta mert másra vágyik, veled nem éri be. Ez egy k.rva sz.r kifogás hogy megkívántam és nem voltál ott. Ennyi erővel a boltba se menj le, mert mire visszaérsz már lehet javában b.ssza a kanapén a szomszéd, vagy a postás.
Gyanítom nem az első esete volt, s valószínűleg nem is az utolsó. Ennek fényében gondold át, hogy akarsz-e házasságot. Ha cuckold kedvelő vagy még jól is elsülhet a dolog, ha nem akkor meg szívás.
Aki ennyire nem tud parancsolni magának, hogy azért csalt meg, mert épp felizult de te nem voltál elérhető, az egy ordas nagy r!b@nc.
Ha megkéred a kezét, te meg a világ legnagyobb marhája leszel.
Kúrd még meg kedvedre párszor ahogy NEKED jól esik, majd kuka.
Aztán keress olyat aki megbecsül.
Majd én is megkívánom a szexet amikor a barátnőm éppen nem lesz ott, ezért csinálom majd mással. Szerinted mit fog mondani és érezni a barátnőm?
Kirak és soha többet nem kér belőlem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!