Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm megkívánta a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megkívánta a szexet, nem voltam ott, ezért mással szexelt. Ez normális?

Figyelt kérdés
Kicsit kiakadtam. Kiderült. Nem mondta el.

2021. máj. 13. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális
2021. máj. 13. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájthatsz neki, de épeszű ember ilyenkor nem gyakorin kérdezi, hogy normális e, hanem vagy a csajt dobja ki az életéből meg a lakásból, vagy ő hagyja ott fizesse a kecót egyedül. Sanszos hogy tenyleg nem ez volt az elso ilyen.
2021. máj. 13. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak az érdekel, hogy minek vagy még vele? Megcsalt.

Ha megkívánom a szexet és nincs ott a barátom vagy maszturbálok vagy lefoglalom mással - az értelmes emberek így cselekszenek.

2021. máj. 13. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lófaxt nem tudta mi történt. Azért csinálta mert másra vágyik, veled nem éri be. Ez egy k.rva sz.r kifogás hogy megkívántam és nem voltál ott. Ennyi erővel a boltba se menj le, mert mire visszaérsz már lehet javában b.ssza a kanapén a szomszéd, vagy a postás.

Gyanítom nem az első esete volt, s valószínűleg nem is az utolsó. Ennek fényében gondold át, hogy akarsz-e házasságot. Ha cuckold kedvelő vagy még jól is elsülhet a dolog, ha nem akkor meg szívás.

2021. máj. 13. 23:28
 15/17 anonim válasza:
100%
Nagybetűs R1B@NC.
2021. máj. 13. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki ennyire nem tud parancsolni magának, hogy azért csalt meg, mert épp felizult de te nem voltál elérhető, az egy ordas nagy r!b@nc.

Ha megkéred a kezét, te meg a világ legnagyobb marhája leszel.

Kúrd még meg kedvedre párszor ahogy NEKED jól esik, majd kuka.

Aztán keress olyat aki megbecsül.

2021. máj. 14. 11:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd én is megkívánom a szexet amikor a barátnőm éppen nem lesz ott, ezért csinálom majd mással. Szerinted mit fog mondani és érezni a barátnőm?

Kirak és soha többet nem kér belőlem :)

2021. máj. 14. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!