Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexchat hogyan működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexchat hogyan működik?

Figyelt kérdés

Valaki probálta már?

Milyen volt? Volt hogy akár itt gyakorin csináltad?

2021. máj. 13. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hol lehet szexhchatelni lányokkal szívesen beszélgetnék izgalmas vágyakról!?
2021. máj. 13. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem is csak úgy megy ez, ha az illetőt akivel beszélek tényleg kedvelem és van köztünk valami. Egy vadidegennek nem is akarnék ilyeneket írni, mert egyáltalán nem izgat, az meg pláne ha nekem írnak vadidegenek, hogy mit csinálnának velem. :"D De ha megvan a kémia, akkor tud nagyon jó és izgalmas lenni mondjuk két találkozás közt.
2021. máj. 13. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Előfordult már itt az oldalon. De csak olyannal "tudok" belemenni, aki a beszélgetés alapján bármi miatt is, de különösen szimpatikussá válik. Hiába jó fej a pasi, ha nem fog meg a beszélgetésben valami plusz, akkor nem tud annyira izgalmassá válni, hogy élvezzem vele a szexchatet.

Akikkel viszont volt, velük nagyon jó volt. :)

2021. máj. 13. 15:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már benne részem itt az oldalon. Meg 1-2 éve elég sok csajjal történt, szimpi is voltunk egymásnak. Utóbbi időben valahogy nem tudok már osszehozni sajnos. Pedog szerintem ugyan úgy illedelmes vagyok a nokkel és igyekszek fair és értelmes lenni.
2021. máj. 13. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
En is csak itt szexchateltem.
2021. máj. 13. 16:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Még nem próbáltam ,biztos izgalmas lehet,F
2021. máj. 14. 20:00
 17/17 anonim válasza:
Én is itt szoktam
2021. máj. 31. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!