Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen pózban szerettek elmenni a leginkább?
Figyelt kérdés
Kinek melyik a kedvenc póz, amiben a legszívesebben élveztek el?
Melyik a legizgatóbb?
2021. máj. 12. 20:48
11/19 anonim válasza:
Misszionárius, lovagló, szemben felkapva levegőben átkulcsol közben, állva szemből falnál, lábai nyakamban, hason fekszik én rajta hátulról, ágy szélén lovagló, széken ülve, áll konyhában és hátulról dugva
12/19 anonim válasza:
Látom értelmezted a kérdést! Tipikus agy nélküli barom.
26L
13/19 anonim válasza:
Kutya pózban tudok elmenni legkönnyebben. De igazán nagyot lovagló pózban élvezek néha, de úgy amúgy nehezen megyek el.
14/19 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hanyatt fekve a legjobb, mikor csak lazulok és a csaj megcsinálja...
15/19 anonim válasza:
Lovagló pózban de a misszionáriust is szeretem.
16/19 anonim válasza:
Legjobb amikor én állok, ő előttem térdel.
18/19 anonim válasza:
Misszionáriusban, úgy hogy ölelem jó szorosan, húzom magamba a csajt és teleélvezem a punciját :)
19/19 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik, de én nem szeretem, ha elmegyek.
Abban a pillanatban jó érzés, de utána sokkal kevésbé jár a fejem a szexen. Szeretem, ha a bnőm hetekeig nem engedi meg, hogy elmenjek, imádom, amikor teljesen fel vagyok izgulva napokig, hetekig és akár 1 érintéstől is elsülnék. És még fokozza, hogy én ezalatt is akár naponta kielégítem őt a számmal, de én nem mehetek el.
Ő is szereti, mert sokkal engedelmesebb, alázatosabb és kezelhetőbb vagyok így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!