Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatja a pasikat az anális szex?
Egyrészt nem izgat mindenkit. Engem sosem izgatott, hallani se akarnék róla. Valszeg még csak fel se tudnék izgulni arra, hogy fenékbe berakjam.
Másrészt meg szerintem részedről butaság hagyni, ha ennyire nem élvezed. A szex arról szól, hogy kölcsönösen örömet okozzunk egymásnak. Az elején fájt, akkor miért hagytad? Én biztos nem hagytam volna magam kitágítani, ha fáj.
Szűz fiúként engem izgatott a gondolat, hogy punciba dugjam. Aztán amikor az megvolt, akkor elkezdett izgatni az orál. Az is megvolt. Utána izgatott az anál gondolata, de akkori barátnőm nem engedte. Később egy másik csajjal az is összejött, nem volt nagy szám, inkább a tiltott gyümölcs gondolata izgatott, hogy olyat csinálunk, amit nem lenne szabad, nem maga az anális aktus.
Megjegyzem engem az orál és szájba élvezés is ilyen szempontból izgat, hogy mocskos, nem szokványos, dekadens dolog, mert érzésre szerintem nincs olyan jó, mint mondjuk kutyapózban küldeni a nőnek hátulról punciba.
Amit jobban élvezek, az mondjuk, ha a nő a fenekem lyukát nyalja, miközben veri a farkamat. Tisztálkodás alap persze, minden WC használat után mosakszom cerkát, kaksi után feneket is.
Jó, szűkebb a popsi, de szerintem a punciba dugás is van olyan jó érzés és nekem az ad hozzá az élvezetemhez, ha látom, hogy a nő élvezi. Análnál ez nincs meg, mert csak elviseli a nő, én még olyannal nem találkoztam, aki élvezi is. Olyannal már találkoztam, aki könnyen befogadja a f@szt fenékbe is, azonnal tágul, nem fáj már neki, begyakorolta az elernyedést, de még ő sem élvezi. Csak nem fáj neki. Nekem az sokszorozza a szexuális élményt, ha a nőnek élvezetet nyújtok, ez meg muffba hatolásnál esélyesebb.
Hát anno az exemmel azért probáltuk ki, mert vonzott a dolog. Olyan extrémnek éreztem a dolgot, és éreztem hogy megbízik bennem, hogy a popsiját is odaadja. Aztán mikor kiprobáltuk, akkor nagyon szuk érzés volt, és totálisan beindított a látvány, ahogy a kerek fenekek kozott eltunik a farkam egy szuk és eros szoritásban. Es a dominanciát is nagyon átéreztem. Sajnos nem jott be neki, úgy hogy a 2 proba anál után nem csináltuk tobbet, de ez nem változtat az én érzésemen. A ritkasága, egyedisége, a szuk lyuk és a dominancia miatt tetszik.
29F
Ki tudja??!!
Én meg nem próbáltam,
nem is akarom,
nem is engendnem.
21L.
Bármit csak azt ne, undorító.
Már bocs, de szánalmas és kicsit ostoba kérdés.
1. Ha nem jön be akkor miért engeded bárkinek is?
2. A pasiknak lyuk, lyuk berakják oda is és elélveznek.
3. 40 akárhány évesen nem tapasztaltad meg a popsid érzéki, erogén, izgató érzését, akkor rosszul vagy összerakva.
4. Ha 40 akárhány évesen nem tudtál tapasztalatról szert tenni, hogy kell egy anális szexhez állni, az is a butaságodat bizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!