Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha egy nap hirtelen arra kelnél, hogy már a saját nemedhez vonzódsz? (Heteró nők, férfiak!)
Mégis mit?:D nyilván elkezdek akkor nőkkel ismerkedni. Úgy könnyű, ha full leszbiként ébredek. Sőt néha esküszöm jobb lenne, ha leszbi lennék:D
(Btw én mostanság jőttem rá hogx lehet hbi vagyok. Nagyjából az egész eddigi életem átgondoltam:D meg agyaltam mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel, ki kéne próbálni nővel is hogy biztos legyek benne stb. Viszont ha leszbiként kelek fel persze össze lennék kicsit zavarodva, de ha ennyire egyértelmű h kikhez vonzódom, könnyű aszerint tovább menni)
N
A kérdés érdekes, talán elgondolkodtató is, de a valósághoz semmi köze.
A nemi vonzódás veleszületett, és nem változik. Az talán megesik, hogy egy kamasz nem azonnal ébred rá, hogy milyen hajlama van, hiszen a környezete, a neveltetése hatására általában mindenki heteró irányban indul el, de általában hamar rájön, mi vonzza igazán. Az se ritka, hogy a homoerotikus hajlamát erővel elnyomja, pl. mert a környezete elől el akarja rejteni, akár meg is házasodik, gyereket nevel, stb. De ő maga tudja, érzi, hogy nem az a vágya.
De nincs olyan, hogy a nemi vonzódás egycsapásra megfordulna.
Ja, és mindenkiben van egy kis adag homó, de az megmarad az elhessegetett fantázia szintjén. Nem kell neki jelentőséget tulajdonítani, nem jelenti azt, hogy melegek volnánk.
A melegek jó része nem született meleg. Igen, van egy kisebb hányaduk, akik genetikailag melegek. Rajtuk ez látszik, hormonálisan mások, mondhatnám hormonzavarosak, volt ilyen ismerősöm, munkatársam.
A melegek többsége inkább fetisiszta. Fétisük az, hogy férfiakka szexelnek. Mint mindne fétis ez is úgy alakul ki, hogy fiatal (gyerek) korukban van egy behatás, ami eltéríti a normálistól a szexuális fejlődésüket. Másoknak más fétise alakul ki ilyen korban: idősebb nők, fegyelmezés, tanárnéni, harisnyák, beöltözés, megkötözés, elfenekelés, pelenkázás, pisi-kaki, anál, vagy bizonyos szagok iránti vonzalom.
A melegek jó részénél meg egy idősebb fiú barát, ismerős, apa, tanár, edző, testvér hatására alakul ki a férfiakkal való szex iránti fétis. Ez a melegek nagyobb része, ők nem született melegek.
Megjegyzem pont így alakul ki a pedó fétis is a pedóknál. Elsöprő többségüket gyerekkorukban molesztálták és ők is pedóvá váltak. Ezért nagyon fontos, hogy milyen hatások érik a gyerekeket, mert ilyen ferde hajlamokat alakíthatnak ki bennük.
A melegek mindenesetre sokkal többet szexelnek, mint a hetero férfiak. Két meleg férfi nem sokat udvarol, teketóriázik, nincsenek felesleges körök, a férfiak alapból szexuálisabb lények, ha a nők is ilyen forróvérűek lennének, akkor a hetero férfiak is akkor jutnának szexhez, amikor akarnak. De nem így van.
A meleg férfiaknál nagyon nagy a promiszkuitás. Ha meleg lennék, sokkal többet szexelnék, mint így heteróként.
nos élném az életem tovább hisz ha a tetszik bejön vont akkor majd hogy nem ugyan az a helyzet.
viszont ha úgy ébrednék hogy hetero pasiként csak pasival szexelhetek nem valószínű hogy örülnék sőt .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!