Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,hölgyek ha az utcán egy férfi megállít titeket és azt kérné hogy mutassátog meg a melleteket pénzért vagy akár szexelni szeretne és fizetne értem ti belemennétek ? akinek volt márilyen vagy hasonló arra is kíváncsi vagyok :D
Hmmm van egy olyan érzésem hogy a gyakorlatban nem úgy működne mint ahogy itt sokan leírják.
Először is sok múlik a körülményeken:
Ha a pasi jól néz ki, az már fél siker.
Ráadásul nem biztos hogy az első mondta ez lesz, valószínű hogy beszélget egy ideig és csak utána hozza fel.
Harmadszorra pedig az se mindegy hogy mennyi pénzt ajánlj. Ha az első két feltétel teljesült, akkor már csak egy jó nagy összeget kell ajanlania. Értem én hogy az elvek miatt nem bocsátjátok áruba a testeteket, de ha 150et kerestek és jön egy pasi aki azt mondja hogy kaptok 300at egy egy órás menetért, ráadásul olyan pasi akivel amúgy pénz nélkül is szexelnétek... Hát el nem hiszem hogy nem lesz a válasz. Max ha hirtelen felindulásból nemet mondtok. De ha valaki tesz egy ajánlatot és van idő átgondolni, szerintem a legtöbb csaj elkezd megbarátkozni a gondolattal.
Teljesen egyetértek a 11-es valaszoloval, hiába lett lepontozva..(?)
Én is így gondolom ha nem túl idős és normálisan néz ki akar még esetleg kifejezetten jól is akkor simán ha rendes összeget kínál érte látszik rajta hogy nincsenek más hátsó szándékai közvetlen stb
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!