Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet olyan hogy egy szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan hogy egy szép lánynak bejöjjek így?

Figyelt kérdés

Szóval én nem vagyok szerintem annyira jó külsejű, igaz ronda sem.

Magas vagyok talán ez tetszhetett neki, mert nem is vagyok nagydumás, sem pedig az a nagyon határozott. Keveset beszélek, de ha beszéltem mindig nagyon figyelt rám. Meg sokat néz rám és közben mosolyog.

Pontosan nem tudom hogy miért tetszettem meg neki így, főleg hogy egy tök szép csaj.

2021. máj. 10. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Van benned valami ami vonzo lehet szamara
2021. máj. 10. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy az elottem szóló írta.

Van egyéniséged és nem vagy egy trendi ember.Van egyéniséged,nem játszod meg magad.

2021. máj. 10. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, van ilyen :) Egy egyéniség vagy. Nem minden lánynak jönnek be a túl magabiztos srácok, sőt...

(Ha figyel, sokat néz rád és mosolyog, akkor biztos, hogy tetszel neki.)

2021. máj. 10. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Simán bejöhetsz neki. Tudom nehéz ezt elhinni, én rengeteg lányt szalasztottam el, mert nem bírtam elhinni, hogy bejövök nekik, folyton kételkedtem magamban. Saját magam gátoltam abban, hogy lányok megismerhessenek.

Fogadd el, hogy szeretetre méltó vagy, ne lihegd túl a dolgot, de szokj le a kételkedésről.

Ne keresd az okot, amiért bejössz egy nőnek. Csak élvezd a helyzetet és ne szúrd el.

2021. máj. 10. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:

4# Nagyon jól összefoglalta!

Nem kell mindig azt hinni, hogy külső alapján "válogatunk". Az írásodból ítélve kicsit önbizalomhiányos vagy. Merj lépni! Ezek egyértelműen olyan jelek, ami alapján bejössz ennek a lánynak. Kezdeményezz, nyiss felé egy kicsit.

2021. máj. 10. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért elég hülye vagy azon a téren hogy a szép csajoknak ki tetszik.

Meg az is kérdés hogy ki a szép csaj.

Mert nekem meg pont azok nem tetszenek akik meg vannak csinálva , vagyis mű hatása van nekik.

Ezt jobb ha elfelejted hogy a csaj szép te meg nem.

Úgy állj a dolgokhoz mintha te lennél a világ legjobb pasija és mindenkit megtudnál szerezni.

2021. máj. 11. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!