Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyobb farok nehezebben keményedik meg?
Figyelt kérdés
Tehát egy 20asnak több idő kell mire megkeményedik és nem is lesz olyan kemény mint egy 15 cm es?2021. máj. 9. 17:23
1/5 anonim válasza:
nekem 19cm és elég gyorsan megkeményedik, és beton kemény. Szerintem ez inkább attól függ, hogy hús pénisz vagy vér.
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nincs hozzá köze a méretnek.
4/5 anonim válasza:
Nem, az a partnertől függ, hogy milyen hatással van a férfira. És nem mérettől függ és még csak nem is attól, hogy hús v. vér. Tudom, tapasztaltam.
N
5/5 anonim válasza:
Elég nagy van. Bármikor bárhol áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!