Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csődöt mondtam az ágyban egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csődöt mondtam az ágyban egy pocakosabb pasival, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alapvetően az izmos pasik jönnek be, minden eddigi párom az volt. Közelembe költözött albérletbe egy kicsit pocakos, nálam 4 évvel idősebb szingli pasi. Sokszor találkoztunk az utcán, egyszer leszólított, utána rendszeresen beszélgettünk. Nekem egyáltalán nem jön/jött be külsőre, teljesen más, mint az ideálom, viszont nagyon jókat beszélgettünk, majd felmentünk egymáshoz. Nagyon jól estek a bókjai, annyira kedves volt velem, tényleg a tenyerén hordozott, éreztem, hogy nagyon fontos vagyok neki. Felhozta, hogy mivel mindketten szinglik vagyunk, mi lenne, ha szexelnénk. 3 hónapja nem voltam akkor senkivel, így kis hezitálás után belementem, gondoltam, ha ennyire törődő a hétköznapokban, akkor a szex sem lehet annyira rossz élmény vele. Azonban nem így volt, levetközőtt és teljesen elment a kedvem az aktustól. Próbálkoztunk, orálisan kielégített, én is őt, de behatolás pokolian fájt, pedig nincs nagy mérete, semennyire nem nedvesedtem be, száraz reszelés volt az egész. Ilyen még sosem történt velem korábban egyszer sem, pedig 15 éve szexelek. Azóta is ezen agyalok, hogy mi lehetett ez.

2021. máj. 9. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
A 9-es egy igazi "vadbarom" Igazából sajnos van ilyen, valahogy az az érzésem hogy ő nem volt ott lelkileg az együttlétben és ez lehetett a baj
2021. máj. 9. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd legközelebb jobb lesz, a férfiaknak se megy mindig elsőre.
2021. máj. 9. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!