Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hipnotizáció tényleg működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hipnotizáció tényleg működik?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki folyton elutasít, már hónapok óta, pedig bejövök neki, de azt mondja, hogy ő úgy álmodta meg, hogy neki egy énekes pasija lesz, akinek nagyon szép hangja van, nos én nagyon jó pasi vagyok, meg sok mindenhez értek, van h tudasom al, szememmel szammal kezemmel frkammal, ügyességemmel, tehetsegemmel, kíváló dumámmal , szép arcommal, ártatlan tekintetetemmel, tökéletesen belőtt hajlammal, drága ruhaimmal, sportautómmal veszem le a varázsolom le a bugyit a csajokról, de énekelni sajna nem tudok.

Tegnap láttam egy filmet amibe egy mandalát nézettek egy enberrel aztán bealudt mondtak neki figyu jó hangod lesz, felébresztettek és amíg ki nem mondta vki a varázsszót addig működött. Jó hangja lett.

A valóságban tehát mukodik a hipnotizáció?

Ez lenne a kérdésem.

Ha idáig végigolvastál akkor igazán köszönöm, de tenyleg komoly a kérdés és egy jó csaj forog kockán úgyhogy a vicces kedvű, trollkodó, gúnyolódó, magát viccesnek gondoló, majd én megmondom válaszolók válaszaira az Euphoriámra és a jó csajra tekintettel nem tartok igényt, kérlek menjetek másik kérdéshez trollok!

Tudom rossza kategoria de 1. Kerdesem és hipnotizáció topik nincsen.

#Hipnotizáció, hipno, pszichológia, pszichiátria, lány, szex #Ének, gitár, zongora , szinti, producer, mastering, tidal, Spotify #Jó hang, üveg hang, magas hang, szép hang, hang nélkül
2021. máj. 9. 00:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Hopp Nózis
2021. máj. 9. 00:32
 2/9 A kérdező kommentje:
* hipnózis , bocsi, autocorrect
2021. máj. 9. 00:32
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj haver, de a felsorolt tulajdonságaid közül egy valami hiányzik, nevezetesen az ész. A csaj meg azért pattint le mert nem jössz be neki, meg talán némi szerénység sem ártana a nagy arc helyett.

Ja amúgy a kérdésedre válaszolva, NEM, nem működik. Pontosabban a hipnoterápia egy nagyon hasznos és sokféleképpen alkalmazható eszköz a pszichológiában, de senkit sem lehet "meghiptozizoálni" hogy jó hangja legyen, vagy éppen megnőjön a bicepsze. Ez testi adottság, ami sok-sok gyakorlással fejleszthető akinek megvan hozzá a képessége.

2021. máj. 9. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem te egy beképzelt f.szkalap vagy, és ezt érzi a csaj, tuti a kocsit nem te szerezted, hanem meg "umbuldáztad" " Ennyi
2021. máj. 9. 00:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

alap hiba van szerintem.

szó szerint vetted és elhitted amit a csaj mond és nem 1 vicces poént nyomtál rá cserébe.

vagyis ő ébresztett megfelelési kényszert benned, nem pedig te benne.

így meg buktad az alap keretet.

ha meg bukod onnantól alacsonyabb lesz a vonzalmi értéked a csaj szemében, mert megérzi a megfelelési kényszered és onnantól véged.

2021. máj. 9. 00:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. De bejövök neki és nem viccelt. Igazad van, #3 hogy ő már nem álompasiként ismert meg, a csaj gyerekkora óta enekel, és én tenyleg majdnem tokeletes vagyok, de neki énekes srác kell.

Hipnotizációra nincs vmi tudós vagy vmi külföldi professzor sem aki tudna segíteni? Nem kerek sokat csak jó hangot.

2021. máj. 9. 01:01
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

amúgy van.

neurolingviszikai programozásnak hívják és vannak puák akik aktívan használják.

én is kipróbáltam már párszor és működik.

beszélgetés közben mutogatsz a kezeddel és idővel a hallgató követni kezdi a szemével, onnan pedig már meggyőzhető.

de mint írtam nálad az alap keret ami hibás a megfelelési kényszer amit megérzett a csaj benned.

2021. máj. 9. 01:07
 8/9 anonim ***** válasza:

A kérdésedet a telefonod jó stílusérzékkel tette helyre, amikor azt írta: Hopp Nózis. Ismered azt a kifejezést, hogy "orrod tőle fokhagymás"?

Beszélj a #7-es válaszolóval, ő a te embered. És akkor talán meglesz az Euphoria, nemcsak a ὑπνωσις alatt.

2021. máj. 9. 07:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat
2021. máj. 9. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!