Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Áltlagban a pasik mindig meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áltlagban a pasik mindig meg kérdezitek a párotokat hogy akar e szexelni?

Figyelt kérdés

Már 3 éve vagyunk együtt a férjemmel. Minden egyes alkalommal amikor rá jön a hancúrozáshoz a kedve akkor nem kezdemenyez hanem meg kérdez engem hogy akarok e szexelni. Vagy mikor akarok szexelni..

Tehát nincs az hogy kezdeményezne, szinte soha. Pedig meg vallom őszintén én pont ezt hiányolom a kapcsolatunkban a random szexet.

Szerintetek ez normális? L/23

2021. máj. 8. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem kérdeztem még meg senkitől, csak csináltam. 😁
2021. máj. 8. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Én lebaszok kettő nagyot az asszonynak előtte. Egyből tudja, hogy pucsítania kell...

Viccet félre rakva, átölelem ,s indul a mandula.

2021. máj. 8. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Soha meg sem fordult a fejemben h megkérdezzem😅

Lesz ahogy lesz🤷

De általában lesz🙈😝

2021. máj. 8. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha megkérdezi,nyugodtan mondd el neki hogy Te mit hiányolsz,mit szeretnél és akkor lehet hogy neki is egy támpont lesz,és nem fog kérdezgetni hanem csak úgy random szexelni fog veled!
2021. máj. 8. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam kérdezni :)
2021. máj. 8. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném,sose kérdeztem olyat a páromtól hogy van a kedve szexelni,vagy hát non-verbálisan szoktam "rákérdezni",gondolom nem kell részletekbe mennem
2021. máj. 8. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
fura nkm elmenne a kedvem ha megkérdezné a párom ...
2021. máj. 9. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!