Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Variálhatóak a szerepek a hálószobán belül/partner függő az hogy ki hogyan azonosul a hálószobában?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi arról hogy a ti szexuális viselkedésetek változott e egyszer vagy akár többször egy vagy több partner keze alatt.
Viselkedés/identitás alatt a domináns/szubmisszív megnyilvánulásokra gondolok.
Tud az változni hogy valaki melyikkel azonosul jobban és ha igen mitől függően? Lehet ez partner függő? Vagy csak hangulat függő?
Én abban a hitben voltam eddig hogy ez egy fix dolog de mostanra kétségeim akadtak.
Illetve bónusz kérdés:
Működhet e az egy kapcsolatban hogy a két szerepet rendszeresen variáljátok, és okoz e bármi féle gondot ha mondjuk eltérnek az igények?
Én nem tudnám őket variálni, én a dominánsabb pasikat szeretem, nem tudnék domináns lenni, mert egyszerűen nem ez izgat.
Ha eltérnek az igények akkor egy idő után úgyis szakítás lesz belőle
Jelenlegi kapcsolatomban sokszor szeretek dominánsabb lenni, de vágynék egy határozottabb dominánsabb férfira, aki engem irányít. Szóval szerintem változhat partnertől függően.
De egy kapcsolaton belül is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!