Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori az ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az ha egy fiúnak 17-19 centis farka van?

Figyelt kérdés
2021. máj. 7. 10:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Mert sokan 1 cm tol mérik nem 0 tol. Másrészt benyomjak csontig sokan, nem a tovehez teszik a vonalzót felülről rafektetve. Nem alulról, oldalról kell mérni, hanem felülről. Higgyétek el, hogy sokan ratesznek 2 centit is. Így persze, hogy sokaknak van 17-18. Lol.
2021. máj. 7. 13:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezeket én már nem tudom überelni, akkorákat hazudtok itt.
2021. máj. 7. 13:04
 13/20 anonim ***** válasza:
23%

Ki hazudik? Írjatok helyet, odamegyek és előrántom a 18 centist. (De akkor minimum le is szopjátok.)

Mintha vámpírokról vagy sellőkről lenne szó, biztos a 17-19 centis farok is ugyanolyan legenda. Lehet itt még farkat se láttak a nők, vagy centist nem láttak.

2021. máj. 7. 13:10
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

11-12.

Én biszex srác vagyok és szoktam kefélni fiúkkal is. Általában chaten még a tali előtt megosztjuk egymással a farokméretet is. Utána élőben ha találkozunk előjátékkor mindig összedörgöljük a farkunkat, lehet látni kié mekkora egymáshoz képest. Az enyém 17 cm. Aki férfiak azt mondják 18-19, azoké valóban nagyobb szokott lenni az enyémnél. Akik előtte azt mondják pl 14-16, azoké kisebb. Tehát én nem látom, hogy a legtöbb férfi hazudna erről. Elég sok sráccal érintettük össze már a kukit és mindenkié kb annyinak tűnt, amennyinek mondta. Mondom a sajátomhoz tudom mérni.

2021. máj. 7. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

A GYK-n elég ritka, mert itt a többségnek kb 2 centivel több van.

A valóságban az átlag kategória felső határa.

Viszont nehéz erről statisztikát futtatni, férfiként ugye ismered a sajátod, nőként meg azt a pár partnert, akivel voltál, de a többség azért nem látja tizesével a farkakat.

2021. máj. 7. 13:20
 16/20 anonim ***** válasza:
6%

Fogalmam sincs milyen gyakori, de úgy sejtem az az átlag.

Nekem ha nagyon felizgulok akkor 20.5-21 centi kb, de tudom, hogy ez nagyobb már az átlagnál.

30f

2021. máj. 7. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem 16ot surolja a meret. Tok oke vagyok vele. Sokaig picinek gondoltam, de megbaratkoztam vele, plusz negativ visszajelzesem sem volt. Es nem csak az itt talalt statisztikusok elemzesei alapjan. Nyilvan ehhez a merethez meg egyeb skilleket is fejleszteni kellett, hogy okénak érezzem.
2021. máj. 7. 16:04
 18/20 anonim ***** válasza:

😊😁😄😀😂😆🤣

2021. máj. 7. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:

"Valaki világosítson már fel, milyen lehet egy szabályos faszmérés! Ha nem ISO szerint mérik hitelesített mérőszalaggal, akkor már nem is 19cm lesz a szeretőm farka?"

Megmondom neked miért fontos ez. Én ha a farkam mellé, oldalra teszem a vonalzót, 18 cm a farkam. Ha be is nyomom erővel a combomba meg az ágyékomba, hogy növeljem az önbizalmam, akkor 19 cm. A legelső barátnőmnek ezt hazudtam, hogy 18-19 cm a farkam, mert kellett az egómnak. Elhitte. Lehet szegény azóta is azt hiszi, akkor a 18 cm farok.

Bár nem ISO szabvány, de azért van egy világszinten elterjedt "helyes" péniszmérési szabály: felülről kell mérni, a szeméremcsonttól. Hogy miért? Azért, mert valójában 15 cm a farkam így :DD 16 cm, ha benyomom a szeméremcsontomnak a vonalzót, ezzel is lehet saját magamnak hazudni. Na így van ez a 15 cm vagy 19 cm esete.

2021. máj. 7. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Többféle mérési módszer van. A legszigorúbb az NBPL (non bone pressed length), amikor fölülről, középvonalban ráteszed a vonalzót és kicsit sem nyomod be a tövénél, a vonalzó vége éppenhogy csak a szeméremcsontot takaró zsírszövethez ér. Ilyen szabályos méréssel biztos, hogy keveseknek van 18-19 centi, 1000-ből kb. 1-2 ember max.

A másik valóban a szeméremcsonthoz nyomott, ez a BPL (bone pressed length) mérés. A két mérés között több centi különbség is lehet a zsírpárna vastagságától függően. A kérdés viszont az, hogy mennyit lehet ebből használni szex közben? Akin van valamennyi fölösleg, az az NBPL méreténél kicsit nagyobbat, és a BPL-jénél kicsit kisebbet tud berakni. Valahol a kettő között van a használható méret.

2021. máj. 8. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!