Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az ha egy fiúnak 17-19 centis farka van?
Ki hazudik? Írjatok helyet, odamegyek és előrántom a 18 centist. (De akkor minimum le is szopjátok.)
Mintha vámpírokról vagy sellőkről lenne szó, biztos a 17-19 centis farok is ugyanolyan legenda. Lehet itt még farkat se láttak a nők, vagy centist nem láttak.
11-12.
Én biszex srác vagyok és szoktam kefélni fiúkkal is. Általában chaten még a tali előtt megosztjuk egymással a farokméretet is. Utána élőben ha találkozunk előjátékkor mindig összedörgöljük a farkunkat, lehet látni kié mekkora egymáshoz képest. Az enyém 17 cm. Aki férfiak azt mondják 18-19, azoké valóban nagyobb szokott lenni az enyémnél. Akik előtte azt mondják pl 14-16, azoké kisebb. Tehát én nem látom, hogy a legtöbb férfi hazudna erről. Elég sok sráccal érintettük össze már a kukit és mindenkié kb annyinak tűnt, amennyinek mondta. Mondom a sajátomhoz tudom mérni.
A GYK-n elég ritka, mert itt a többségnek kb 2 centivel több van.
A valóságban az átlag kategória felső határa.
Viszont nehéz erről statisztikát futtatni, férfiként ugye ismered a sajátod, nőként meg azt a pár partnert, akivel voltál, de a többség azért nem látja tizesével a farkakat.
Fogalmam sincs milyen gyakori, de úgy sejtem az az átlag.
Nekem ha nagyon felizgulok akkor 20.5-21 centi kb, de tudom, hogy ez nagyobb már az átlagnál.
30f
"Valaki világosítson már fel, milyen lehet egy szabályos faszmérés! Ha nem ISO szerint mérik hitelesített mérőszalaggal, akkor már nem is 19cm lesz a szeretőm farka?"
Megmondom neked miért fontos ez. Én ha a farkam mellé, oldalra teszem a vonalzót, 18 cm a farkam. Ha be is nyomom erővel a combomba meg az ágyékomba, hogy növeljem az önbizalmam, akkor 19 cm. A legelső barátnőmnek ezt hazudtam, hogy 18-19 cm a farkam, mert kellett az egómnak. Elhitte. Lehet szegény azóta is azt hiszi, akkor a 18 cm farok.
Bár nem ISO szabvány, de azért van egy világszinten elterjedt "helyes" péniszmérési szabály: felülről kell mérni, a szeméremcsonttól. Hogy miért? Azért, mert valójában 15 cm a farkam így :DD 16 cm, ha benyomom a szeméremcsontomnak a vonalzót, ezzel is lehet saját magamnak hazudni. Na így van ez a 15 cm vagy 19 cm esete.
Többféle mérési módszer van. A legszigorúbb az NBPL (non bone pressed length), amikor fölülről, középvonalban ráteszed a vonalzót és kicsit sem nyomod be a tövénél, a vonalzó vége éppenhogy csak a szeméremcsontot takaró zsírszövethez ér. Ilyen szabályos méréssel biztos, hogy keveseknek van 18-19 centi, 1000-ből kb. 1-2 ember max.
A másik valóban a szeméremcsonthoz nyomott, ez a BPL (bone pressed length) mérés. A két mérés között több centi különbség is lehet a zsírpárna vastagságától függően. A kérdés viszont az, hogy mennyit lehet ebből használni szex közben? Akin van valamennyi fölösleg, az az NBPL méreténél kicsit nagyobbat, és a BPL-jénél kicsit kisebbet tud berakni. Valahol a kettő között van a használható méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!